Εκτός ΝΔ ο δήμαρχος Άργους λόγω «παραληρήματος» κατά Μπουτάρη

Τι είπε ο Καμπόσος για τον δήμαρχο Θεσσαλονίκης και επέφερε αυτή τη φορά τη διαγραφή του

Εκτός ΝΔ ο δήμαρχος Άργους λόγω Μπουτάρη
Πρώτη δημοσίευση 17.11

Εκτός Νέας Δημοκρατίας  τέθηκε με εντολή του Κυριάκου Μητσοτάκη ο δήμαρχος Άργους Δημήτρης Καμπόσος, μετά τις σημερινές προσβλητικές και…  αντισημιτικές αναφορές του εις βάρος του Γιάννη Μπουτάρη.

Όπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση της ΝΔ, «οι σημερινές αναφορές του δημάρχου Αργους Δημήτρη Καμπόσου για τον Γιάννη Μπουτάρη είναι χυδαίες και απολύτως καταδικαστέες. Με εντολή του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκου Μητσοτάκη ετέθη ήδη εκτός κόμματος».

Ο κ. Καμπόσος ανέφερε σήμερα κατά του δημάρχου Θεσσαλονίκης, προκαλώντας την αντίδραση του προέδρου της ΝΔ και τη διαγραφή του:

«Ενοχλήσαμε τον Μπουτάρη που είναι αρεστός των Εβραίων και δεν μπορεί λέει να ταλαιπωρείται ο Μπουτάρης. Ο Μπουτάρης μπορεί να λέει ό,τι θέλει να κάνει εκπομπές μέσα σε πορνεία. Να βρίζει όποιον θέλει, να λέει τον Καμμένο ότι δεν τον γουστάρει και ότι είναι χοντρός. Ότι θέλει ξύλο ο μητροπολίτης Πειραιώς και μύρια χίλια άλλα. Αυτά όλα μπορεί να τα λέει ο Μπουτάρης γιατί φοράει το καπελάκι. Εμείς επειδή δε φοράμε το καπελάκι δεν μπορούμε να τα λέμε και πρέπει να μας επιτίθενται όλοι».

Ο δήμαρχος Άργους λίγο έλειψε να διαγραφεί και αμέσως μετά την επίθεση στον κ. Μπουτάρη, όταν στον προσωπικό του λογαριασμό σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης είχε επικροτήσει την επίθεση στον Δήμαρχο Θεσσαλονίκης. Τότε δε διαγράφηκε  επειδή είχε υποστηρίξει ότι η ανάρτηση είχε γίνει από συνεργάτη του και δεν τον εξέφραζε.

Μητσοτάκης: Δεν θα ανεχτώ μισαλλόδοξο και διχαστικό λόγο από στελέχη της Νέας Δημοκρατίας

«Ο κ. Καμπόσος διεγράφη για τα απαράδεκτα και ρατσιστικά σχόλιά του. Επαναλαμβάνω ότι δεν θα ανεχτώ μισαλλόδοξο και διχαστικό λόγο από στελέχη της Νέας Δημοκρατίας» έγραψε επίσης στον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter, o πρόεδρος του κόμματος Κυριάκος Μητσοτάκης.  

  

 

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top