Προστασία από τους αντιεξουσιαστές ζητούν οι… αστυνομικοί από τον Τόσκα!

Σηκώνουν ψηλά τα χέρια οι αστυνομικοί λόγω της αδιαφορίας της Πολιτείας

To παράδοξο, να ζητούν από την Πολιτεία οι αστυνομικοί… προστασία έναντι των εις βάρος τους απειλών από αντιεξουσιαστές,  ύστερα από τις τελευταίες επιθέσεις και απειλές εναντίον τους, σχολίασε η Κάτια Μακρή στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star με τη Μάρα Ζαχαρέα.      

«Σοβαρεύουν πολυ τα πράγματα. Αυτοί που ανέλαβαν την ευθύνη για το χτύπημα στην κλούβα στη Θεσσαλονίκη ομολογούν ότι ήθελαν να κάψουν τους αστυνομικούς και μάλιστα ότι θα το προσπαθήσουν ξανά λέγοντας ότι “δεν ειναι άτρωτοι”  και «οι μπάτσοι ειναι στόχος”» τόνισε η σχολιάστρια του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του Star.

Πρόσθεσε η Κ. Μακρή για το ζήτημα:   

«Το σοκαριστικό όμως δεν ειναι ότι υπάρχουν κάποιοι που απειλούν. Το σοκαριστικό ειναι ότι οι αστυνομικοί, που πρακτικά προστατεύουν όλους εμάς,  ζητούν οι ίδιοι … προστασία για τις δολοφονικές επιθέσεις που δέχονται, αφού, όπως λένε σε ανακοίνωσή τους,  ακούνε  δημόσιες αοριστολογίες και τίποτα συγκεκριμένο. Καλούν μάλιστα τον κ. Τόσκα και  τα κόμματα σε συνάντηση την άλλη Πέμπτη για να βρεθεί μια λύση.  Τι σημαίνει αυτό; Ότι η αστυνομία αφού πρώτα της έδεσαν τα χέρια, τώρα τα σηκώνει ψηλά. Πολίτες και αστυνομία περίπου παραδοθήκαμε στη βία και την ανομία».

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top