Την Παρασκευή στη Βουλή το νομοσχέδιο τα προαπαιτούμενα

Την Πέμπτη 14 Ιουνίου η ψήφισή του

Την Παρασκευή 8 Ιουνίου  θα κατατεθεί στη Βουλή το πολυνομοσχέδιο με τα προαπαιτούμενα για την ολοκλήρωση της τέταρτης και τελευταίας αξιολόγησης.

Σύμφωνα με τον σχεδιασμό, μέχρι την Τρίτη το νομοσχέδιο θα συζητηθεί στις αρμόδιες επιτροπές, την Τετάρτη θα εισαχθεί στην Ολομέλεια και θα τεθεί σε ψηφοφορία την Πέμπτη 14 Ιουνίου.

Δεν αναμένονται διαφοροποιήσεις από τους βουλευτές καθώς, όπως λένε, δεν πρόκειται για νέα μέτρα αλλά για κάποια θέματα που μπαίνουν σε ήδη ψηφισμένα μέτρα.

Υπάρχουν, όμως, ερωτήματα για τα αντισταθμιστικά μέτρα για να μετριαστούν οι απώλειες από τις περικοπές στις συντάξεις και τη μείωση του αφορολόγητου.

Μεγάλο ενδιαφέρον έχει και το θέμα του χρέους, με την κυβέρνηση να διαμηνύει πως η λύση με την ελάφρυνσή του να δίνει μια σταθερή πρόσβαση στις αγορές.

Για σήμερα, στις 16.00 είναι προγραμματισμένη ειδική συνεδρίαση όπου έξι υπουργοί (Ευκλείδης Τσακαλώτος, Γιώργος Σταθάκης, Ανδρέας Ξανθός, Αλέξης Χαρίτσης, Γιώργος Χουλιαράκης και Νάσος Ηλιόπουλος) θα ενημερώσουν τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ για το πολυνομοσχέδιο.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top