Ενημέρωση των βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ για το νομοσχέδιο με τα προαπαιτούμενα

Αντίστροφη μέτρηση για την κατάθεση του πολυνομοσχεδίου με τα τελευταία προαπαιτούμενα και το μεσοπρόθεσμο

Αντίστροφη μέτρηση για την κατάθεση του πολυνομοσχεδίου  με τα τελευταία προαπαιτούμενα και το μεσοπρόθεσμο, τα οποία μάλιστα θα πρέπει να ψηφιστούν μέχρι τα μέσα της επόμενης εβδομάδας. Αύριο οι βουλευτές του κυβερνώντος κόμματος θα ενημερωθούν για τα δύσκολα σημεία του, από έξι υπουργούς.

 Αύριο θα ενημερωθούν οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ έπειτα από  αίτημα εγγράφου 36 εξ’αυτών για σύγκληση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας για τα προαπαιτούμενα.

Η συνεδρίαση θα ξεκινήσει στις 4 το απόγευμα, ενώ οι βουλευτές θα ενημερωθούν από τους  Ευκλείδης Τσακαλώτος, Γιώργος Σταθάκης, Ανδρέας Ξανθός, Αλέξης Χαρίτσης, Γιώργος Χουλιαράκης και Νάσος Ηλιόπουλος.

Σημειώνεται πως την περασμένη Πέμπτη την σύγκληση κοινοβουλευτικής ομάδας ζήτησαν εγγράφως σήμερα 36 βουλευτές του κυβερνώντος κόμματος προκειμένου να ενημερωθούν αρμοδίως για το πολυνομοσχέδιο που έρχεται προς ψήφιση το επόμενο διάστημα στη Βουλή.

Αξίζει να σημειωθεί πως ανάμεσα στους υπογράφοντες το αίτημα είναι οι κκ. Φίλης, Αναγνωστοπούλου, Ξυδάκης, Μπαλτάς αλλά και πολλά από τα μέλη των 53.

 

Δείτε ολόκληρο το μεσημβρινό δελτίο ειδήσεων εδώ 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top