Τσίπρας: Προϋπόθεση για λύση η αλλαγή του Συντάγματος των Σκοπίων

Επίσκεψη Κοτζιά στα Τίρανα πριν την κρίσιμη συνάντηση στη Βιέννη

Μήνυμα για την επίλυση του Σκοπιανού έστειλε ο Πρωθυπουργός  απο τη Θεσσαλονίκη.  «Θέλουμε μια λύση που θα αντέξει στο χρόνο και όχι μια λύση που θα διακινδυνεύει να καταρρεύσει πολύ σύντομα. Για αυτό και βάλαμε μεταξύ άλλων ως προϋπόθεση και την αλλαγή του Συντάγματος της γείτονος» τόνισε ο Αλέξης Τσίπρας.

ΜΗΝΥΜΑ ΤΣΙΠΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Ο Πρωθυπουργός από το περιφερειακό  συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ στη Θεσσαλονίκη  εμφανίστηκε αισιόδοξος για το τέλος του προγράμματος με την επιστροφή της οικονομίας στην ανάπτυξη.

«Η ολοκλήρωση της 4ης αξιολόγησης, σε συνδυασμό με τις διεργασίες για την ελάφρυνση του χρέους, θα ανοίξουν τον δρόμο για μία οριστική και καθαρή έξοδο από την περιπέτεια των Μνημονίων»  δήλωσε ο κ. Τσίπρας για την οικονομία  

Η Νέα Δημοκρατία κατηγόρησε τον Πρωθυπουργό για «βρώμικα ψέματα».

ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΕΙΣ  ΤΟΥ Ν.ΚΟΤΖΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΣΚΟΠΙΑΝΟ ΚΑΙ ΤΙΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΜΕ ΤΗΝ ΑΛΒΑΝΙΑ

Ο Υπουργός Εξωτερικών,   καθ΄οδόν προς την Αυστρία όπου θα έχει κρίσιμες επαφές  για το Σκοπιανό με Ντιμιτρόφ και Νίμιτς, πραγματοποίησε επίσκεψη - αστραπή στην Αλβανία.

Με τον ομόλογο του Μπουσάτι  συζητούν συμφωνία για τη θαλάσσια ζώνη. Μόλις επιστρέψει ο Νίκος Κοτζιάς θα ενημερώσει τα πολιτικά κόμματα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top