Νέες φωτιές από Καμμένο: Ξεπούλημα η παραχώρηση του ονόματος στα Σκόπια

Για συνεργασία ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ: Δεν θα ξυρίσουμε και το μουστάκι μας

Οι Ανεξάρτητοι Έλληνες δεν θα ψηφίσουν συμφωνία για το Σκοπιανό που θα περιλαμβάνει τον όρο Μακεδονία, τόνισε για ακόμη μια φορά ο Δημήτρης Καμμένος, ο οποίος μιλώντας στον ΣΚΑΙ, είπε χαρακτηριστικά ότι «ούτε στο Gorna Makedonija δεν θα συμφωνήσουμε».

«Ούτε με τον ΣΥΡΙΖΑ θα βρεθούν Μακεδόνες βουλευτές να ψηφίσουν τόσο εύκολα» εκτίμησε ο κ. Καμμένος που είπε ότι θα είναι «τουλάχιστον ξεπούλημα», αν η συμφωνία περιλαμβάνει τον όρο Μακεδονία.

Ερωτηθείς για τις επιπτώσεις που μπορεί να έχει στις σχέσεις των ΑΝΕΛ με τον ΣΥΡΙΖΑ απάντησε πως «δεν θα είναι μια συνηθισμένη ημέρα αν περάσει η συμφωνία για το Σκοπιανό. Θα σημάνει κάποιες αλλαγές στο πολιτικό σκηνικό».

Για την υπόθεση των δύο στρατιωτικών που κρατούνται στις φυλακές της Αδριανούπολης. ο Δημήτρης Καμμένος έκανε λόγο για «αιχμαλωσία», αν και πήρε αποστάσεις από την έκφραση «Εξπρές του Μεσονυχτίου» για την Τουρκία που χρησιμοποίησε ο Πάνος Καμμένος.

Διαβάστε ακόμη: Καμμένος: «Εξπρές του Μεσονυχτίου» η Τουρκία!

Τέλος είπε πως για τον ίδιο «δεν υπάρχει αλληλοσπαραγμός» ανάμεσα σε ΣΥΡΙΖΑ και ΑΝΕΛ, αλλά «υπάρχουν διαφορετικές απόψεις και έχουμε το δημοκρατικό δικαίωμα που έχουμε κατακτήσει να εκφραζόμαστε».

«Πάντα είμαστε αμυνόμενοι σε σχέση με τον ΣΥΡΙΖΑ. Βγαίνουν με τους 53 και λένε ότι δεν αντέχουν τη συνεργασία ή με τον Ξυδάκη που λέει ότι πρέπει να ξαναδούμε τη σχέση μας. Όσοι το θέλουν αυτό μπορούν να αποχωρήσουν. Δεν κάνουν καλό αυτές οι δηλώσεις και πάντα θα τις απαντάμε», πρόσθεσε υποστηρίζοντας ότι μέσα στον ΣΥΡΙΖΑ υπάρχουν «ακροαριστερές απόψεις» που «είναι το ίδιο επικίνδυνες με τις κάποιες άλλες που είναι φασίζουσες».

«Δεν πρέπει να περάσει στην ελληνική κοινωνία η ακροαριστερή ατζέντα που απηχεί μόνο το 3-4% της κοινωνίας» είπε ο κ. Καμμένος, σημειώνοντας με νόημα για τη συνεργασία ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ: «Η αγάπη υπάρχει πολιτικά, υπάρχει μια σύμπλευση αλλά οι ΑΝΕΛ δεν θα ξυρίσουμε και το μουστάκι. Έχουμε κάποιες αρχές που δεν θα παραβούμε ποτέ».

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top