H διάψευση του Μαξίμου για συνάντηση Τσίπρα-Φρουζή και η συνέχεια της κόντρας

Διαμάχη από έγγραφο στα αρχεία της Novartis

Το Μέγαρο Μαξίμου διέψευσε οποιαδήποτε συνάντηση του πρωθυπουργού με τον πρώην Αντιπρόεδρο της Νοβάρτις Κωνσταντίνο Φρουζή  με αφορμή σχετικά δημοσιεύματα.

 Στο αρχείο Φρουζή που δόθηκε στην προανακριτική υπάρχει η εξής καταγραφή:

“Ζήτησα από Σουράνη/Δελατόλας για Τσίπρα συνάντηση περιμένω” .

«Ουδέποτε ο Αλέξης Τσίπρας συνάντησε τον κ.Φρουζή, είτε με την ιδιότητα του πρωθυπουργού είτε του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης»  διαμήνυσαν κυβερνητικές πηγές, ενώ ο δημοσιογράφος Αντώνης Δελατόλας δήλωσε στην ΕΡΤ1:  

 «Δεν μου ζητήθηκε και δεν ζήτησα συνάντηση από τον πρωθυπουργό».

 ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑΤΑ ΤΗΣ ΑΥΓΗΣ ΓΙΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΣΙΠΡΑ ΜΕ ΤΟΝ ΣΦΕΕ ΤΟ 2013

 Ο Άδωνης Γεωργιάδης όμως  ανάρτησε δημοσίευμα της Αυγής, σύμφωνα με το οποίο στις2 Μαρτίου 2013 , ο Αλέξης Τσίπρας είχε συνάντηση και με τον Σύνδεσμο Φαρμακευτικών Επιχειρήσεων Ελλάδος,  πρόεδρος του οποίου ήταν ο Κωνσταντίνος Φρουζής.

 «Δε μπορώ να καταλάβω ότι αν δω εγώ τον ΣΦΕΕ και τον Φρουζή, γιατί είναι πρόεδρος του ΣΦΕΕ είναι αξιόποινο, ενώ αν τον δει ο Τσίπρας δεν τρέχει τίποτα» δήλωσε ο κ. Γεωργιάδης στον ΑΝΤ1.  

 Διαβάστε επίσης:

 Συνεργάτες Σαμαρά: Τσίπρας και Φρουζής είχαν ζητήσει την ίδια ημέρα να αποσυρθεί τροπολογία

Κόντρα χωρίς τέλος για τη Novartis με νέα επίθεση Μαξίμου στον Σαμαρά.

Φρουζής: Συναντιόμουν με πολιτικούς και της κυβέρνησης και της αντιπολίτευσης

«Οι Κλουζώ του ΣΥΡΙΖΑ και οι δημοσιογραφικές τους παραφυάδες, εφευρίσκουν καθημερινά πλέον και νέες “αποκαλύψεις” για τη Novartis. Το τραγελαφικό όμως είναι ότι η μόνη ουσιαστική αποκάλυψη έμελλε να είναι πραγματικός κόλαφος για τον κ. Τσίπρα» ανέφερε η ΝΔ σε ανακοίνωσή της, ενώ ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Δημήτρης Τζανακόπουλος απάντησε στην Πειραιώς και στον κ. Σαμαρά:

«Η προσπάθεια της ΝΔ και του κ. Σαμαρά να πείσουν όχι πως οι ίδιοι δε φέρουν βαρύτατες ευθύνες –τουλάχιστον πολιτικές προς το παρόν - για το σκάνδαλο Novartis, αλλά πως όλοι είναι ίδιοι με αυτούς, είναι αξιοθρήνητη.Επειδή επιδεικνύουν δυσκολία αντίληψης , τους επαναλαμβάνουμε πως ο ΣΥΡΙΖΑ ορθώς καταψήφισε την τροπολογία της κυβέρνησης Σαμαρά - Βενιζέλου το 2013, διότι το μόνο που έκανε ήταν να μετακυλήσει το κόστος της φαρμακευτικής δαπάνης στους ασφαλισμένους, χωρίς να χάνουν ούτε ένα ευρώ τα αγαπημένα τους επιχειρηματικά συμφέροντα».

 

 

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top