Συνεργάτες Σαμαρά: Τσίπρας και Φρουζής είχαν ζητήσει την ίδια ημέρα να αποσυρθεί τροπολογία

Καλούν τον Κυβερνητικό Εκπρόσωπο, Δημήτρη Τζανακόπουλο, να απαντήσει στη δήλωση του πρώην αντιπροέδρου της Novartis για τις επαφές με τον ΣΥΡΙΖΑ

Συνεργάτες Σαμαρά για Τσίπρα και Φρουζή

«Στις 26/11/2013 ο τότε πρόεδρος του ΣΦΕΕ, κ. Φρουζής, εκδίδει ανακοίνωση με την οποία ζητά να αποσυρθεί η τροπολογία της Κυβέρνησης Σαμαρά για τη μείωση της τιμής των φαρμάκων. Την ίδια μέρα ο κ. Τσίπρας με έκτακτη συνέντευξη Τύπου, από κοινού με τον κ. Ξανθό, ζητούν κι αυτοί ακριβώς το ίδιο: να αποσυρθεί η εν λόγω τροπολογία, ταυτιζόμενοι  απόλυτα με τις θέσεις του κ Φρουζή και των φαρμακοβιομηχάνων…», επισημαίνουν συνεργάτες του πρώην πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά για την υπόθεση της  Novartis.  

Ρωτούν επίσης σχετικά με την ίδια υπόθεση:   

«Να εικάσουμε, υποθέσουμε, εκτιμήσουμε - σύμφωνα με τη λογική της γελοίας συμμορίας - ότι η ταύτιση απόψεων Τσίπρα-Φρουζή είναι αποτέλεσμα χρηματισμού; Και κάτι ακόμα: τι να εννοεί άραγε ο κ. Φρουζής όταν στις 23/12/2014, σε ερώτηση για τις επαφές της φαρμακοβιομηχανίας με τον ΣΥΡΙΖΑ, δηλώνει: η συνεννόηση και η ενημέρωση είναι τακτική και αμφίδρομη;».

Οι συνεργάτες του πρώην πρωθυπουργού καταλήγουν:   

«Φανταζόμαστε ότι ο κ. Τζανακόπουλος θα απαντήσει, στον ελεύθερο του χρόνο του μεταξύ των επισκέψεών του στον Άρειο Πάγο και την κ. Τουλουπάκη…”.

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top