Τζανακόπουλος: Να μην ποδοσφαιροποιούμε την πολιτική ζωή

«Έχουμε κάνει όλες τις πολιτικές και διπλωματικές κινήσεις για τους 2 στρατιωτικούς»

Τζανακόπουλος: Να μην ποδοσφαιροποιούμε την πολιτική ζωή

Να μην υπάρξει ποδοσφαιροποίηση της πολιτικής ζωής ζήτησε ο Δημήτρης Τζανακόπουλος, μιλώντας στο ραδιοφωνικό σταθμό «Alpha 9.89».

«Είναι επιβεβλημένο να μην ποδοσφαιροποιούμε την πολιτική και να μη δημιουργούμε τεχνητούς διαχωρισμούς και εντάσεις. Μοναδικός τρόπος να υπερβούμε τέτοιες αναφορές είναι η υπέρβαση της ανισόμετρης ανάπτυξης μεταξύ βορρά και νότου που αποτελεί πάγια πολιτική αυτής της κυβέρνησης. Σε κάθε περίπτωση, θέμα στη σχέση μεταξύ των δύο κομμάτων που συγκροτούν την ελληνική κυβέρνηση δεν υπάρχει» είπε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος.

Ο υπουργός Επικράτειας έκανε λόγο για εξαιρετικά δύσκολη και τεταμένη σχέση της χώρας μας και της Ευρώπης με την Τουρκία, ενώ ζήτησε ψυχραιμία από μέσα ενημέρωσης και πολιτικά κόμματα.

Όσον αφορά τους δύο Έλληνες στρατιωτικούς: «Από τη μεριά της ελληνικής κυβέρνησης έχουν γίνει όλες οι πολιτικές και διπλωματικές κινήσεις που επιβάλλονται και περιμένουμε τις αποφάσεις του Τούρκου εισαγγελέα. Θεωρώ ότι η τεταμένη κατάσταση μεταξύ Τουρκίας-Δύσης θα μπει σε φάση αποκλιμάκωσης, θα πρέπει όμως όλες οι πλευρές να δείξουν τη βούληση για να μπουν σε πολιτικό και διπλωματικό διάλογο».

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top