Βουλευτής Θεσσαλονίκης της Ένωσης Κεντρώων: Δεν είχε όπλο ο Σαββίδης, που το είδατε;

Κατηγορεί το «κατεστημένο της Αθήνας» ότι δεν ήθελε να πάρει πρωτάθλημα ο ΠΑΟΚ

«Δεν είχε όπλο ο Σαββίδης» υποστήριξε ο βουλευτής Β’ Θεσσαλονίκης της Ένωσης Κεντρώων, Αριστείδης Φωκάς μιλώντας στο ΘΕΜΑ 104,6 FM.

«Με όπλο δεν μπήκε (στο γήπεδο). Δεν τον είδε η αστυνομία να κρατά όπλο, ο άνθρωπος μπήκε στο γήπεδο με το μπουφάν για να πάρει εξηγήσεις από τον διαιτητή. Από πού έχει έρθει αυτή η φωτογραφία δεν ξέρω. Δεν το είδε κανένας το όπλο. Το μπουφάν μπορεί  να το έβγαλε μετά, όταν είχαν αποχωρήσει όλοι και είχε μείνει μόνος του» είπε ο κ. Φωκάς.

Ο βουλευτής Θεσσαλονίκης επιτέθηκε στη συνέχεια στους διαιτητές του αγώνα ΠΑΟΚ-ΑΕΚ: «Εντεταλμένοι χειρουργοί ήρθαν για χειρουργείο μέσα στην Τούμπα από το κατεστημένο της Αθήνας. Δεν είναι δυνατόν η καλύτερη ομάδα του πρωταθλήματος να μην παίρνει το νταμπλ φέτος».

«Οι διαιτητές θα πρέπει να περάσουν από κανονικό δικαστήριο γιατί είναι ηθικοί αυτουργοί στο έγκλημα που έχει συμβεί στην Ελλάδα. Πίσω από τους διαιτητές, είναι δεδομένο, υπάρχουν παράγοντες που δεν άφησαν τον ΠΑΟΚ να πάρει το πρωτάθλημα» επεσήμανε και πρόσθεσε: «Όχι να μας κλέβουν τις νίκες και τα πρωταθλήματα μέσα από τα χέρια».

Ο ίδιος υποστήριξε πως ο Ολυμπιακός έπρεπε να πέσει στη Β’ Εθνική γιατί «για ένα χαρτάκι δεν μπήκε στον αγωνιστικό χώρο».

Ο βουλευτής της Ένωσης Κεντρώων υπερασπίστηκε με πάθος τον Ιβάν Σαββίδη, λέγοντας ότι «έχει κάνει υπερπροσπάθεια εδώ και 5 χρόνια για να καθαρίσει το ποδόσφαιρο που βρωμάει αλλά δυστυχώς δεν τα έχει καταφέρει», χαρακτηρίζοντάς τον «μοναχικό καβαλάρη».

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top