Πολιτική κόντρα μετά τη δήλωση Καμμένου για «ομήρους»

Απάντηση των μειονοτικών βουλευτών στον Μιχαλολιάκο: Πατρίδα μας είναι η Ελλάδα

Για ομηρεία των δυο Ελλήνων στρατιωτικών μίλησε από τη Ρουμανία ο Υπουργός  Άμυνας Πάνος Καμμένος ανεβάζοντας τους τόνους απέναντι στη Τουρκία.«Σε τουρκικές φυλακές έχουμε δύο Έλληνες ομήρους, έναν Αξιωματικό και έναν Υπαξιωματικό. Ζητώ την υποστήριξη του Ρουμάνου Υπουργού Άμυνας, για την άμεση απελευθέρωση αυτών των Νατοϊκών, Ευρωπαίων και Ελλήνων στρατιωτικών» δήλωσε συγκεκριμένα ο κ. Καμμένος.  

Τη διάσταση ανάμεσα στους χαμηλούς τόνους του Πρωθυπουργού και την οξεία δήλωση του Πάνου Καμμένου επισήμανε ο τομεάρχης Άμυνας Βασίλης Κικίλιας, ενώ  η Εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ  δήλωσε ότι η  λέξη “όμηρος” παραπέμπει πάντα σε ανταλλάγματα και κάλεσε τον πρωθυπουργό «σήμερα κιόλας να ενημερώσει τους Έλληνες τι ακριβώς συμβαίνει με τους δύο στρατιωτικούς».  

«Yπονομεύει τις διαρκείς διπλωματικές προσπάθειες για την επιστροφή των δύο Ελλήνων αξιωματικών» απάντησαν κυβερνητικές πηγές, στην δήλωση της κ. Σπυράκη.  

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΩΝ ΜΕΙΟΝΟΤΙΚΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ ΣΤΟΝ ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟ: ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΕΛΛΑΔΑ

Ο Χουσεΐν Ζειμπέκ απάντησε στην επίθεση  που δέχθηκαν οι μειονοτικοί βουλευτές από τον Γενικό Γραμματέα της Χρυσής Αυγής Νίκος Μιχαλολιάκος,   ο οποίος  υποστήριξε ότι «όσο λένε ότι η μητέρα πατρίδα τους είναι η Τουρκία παράνομα βρίσκονται μέσα στο κοινοβούλιο».

Ο μουσουλμάνος βουλευτής μίλησε για «μπούλινγκ» απο τη Χρυσή Αυγή, ότι  «δεν περιμένουμε κάτι άλλο» και πρόσθεσε:  «Εμείς κοιτάμε το δρόμο μας , αγωνιζόμαστε για το καλό της πατρίδας, για τα δικαιώματα της μειονότητας».

ΤΗ ΣΥΣΤΑΣΗ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΘΑ ΣΥΖΗΤΗΣΟΥΝ ΤΣΙΠΡΑΣ ΚΑΙ ΘΕΟΔΩΡΑΚΗΣ

Κόντρα της Φώφης Γεννηματα με τον Σταύρο Θεοδωράκη προκάλεσε η  πρόσκληση του πρωθυπουργού στον αρχηγό του Ποταμιού να συζητήσουν  στο Μαξίμου τη Δευτέρα για τη σύσταση συμβουλίου εθνικής ασφαλείας.

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top