Καμμένος: Όμηροι της Τουρκίας οι δύο συλληφθέντες στον Έβρο!

Ζήτησε την υποστήριξη του Ρουμάνου υπουργού Άμυνας για την απελευθέρωσή τους

Καμμένος:Όμηροι της Τουρκίας οι δύο συλληφθέντες σε Έβρο

Αίσθηση προκάλεσε με τις  δηλώσεις του από το Βουκουρέστι ο υπουργός  Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος, μετά τη  συνάντησή του με τον Ρουμάνο ομόλογό του, Μιχάι Φίφορ, χαρακτηρίζοντας «ομήρους» της Τουρκίας τους δύο συλληφθέντες στον Έβρο!

«Αυτή τη στιγμή, σε τουρκικές φυλακές έχουμε δύο Έλληνες ομήρους, έναν Αξιωματικό και έναν Υπαξιωματικό. Ζητώ την υποστήριξη του Ρουμάνου Υπουργού Αμυνας, για την άμεση απελευθέρωση αυτών των Νατοϊκών, Ευρωπαίων και Ελλήνων στρατιωτικών».

Ο κ. Καμμένος δήλωσε επίσης, σχετικά με την αμυντική  συνεργασία με άλλες χώρες της περιοχής:       

«Μαζί θα δημιουργήσουμε ένα τόξο σταθερότητας, το οποίο θα ξεκινά από τη Ρουμανία, θα συνεχίζει στα Βαλκάνια με τη Βουλγαρία, τη Σερβία, την Ελλάδα, την Κύπρο, έως και το Ισραήλ και την Αίγυπτο, και όλες τις μετριοπαθείς χώρες της Μέσης Ανατολής, ώστε στην περιοχή μας να εδραιωθεί η ειρήνη, η στενή συνεργασία και η σταθερότητα, για το μέλλον των λαών μας. Η Ρουμανία και η Ελλάδα έχουν αποδείξει ιστορικά ότι μπορούν να αλλάξουν τον κόσμο. Ο ελληνικός λαός δεν θα ξεχάσει ποτέ ότι η Ελληνική Επανάσταση του 1821 ξεκίνησε από εδώ, από το Βουκουρέστι».

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top