«Κεραυνοί» από τη ΝΔ για τους δύο στρατιωτικούς: Ο Τσίπρας να ενημερώσει άμεσα για το τι πραγματικά συμβαίνει

Αναρτήσεις και από Δένδια-Κικίλια για τις δηλώσεις Καμμένου σχετικά με «ομήρους» της Τουρκίας

Κεραυνοί από ΝΔ για τους 2 στρατιωτικούς

Την έντονη αντίδραση της ΝΔ προκάλεσε η δήλωση του υπουργού Άμυνας Πάνου Καμμένου , με την οποία χαρακτήρισε τους συλληφθέντες στον Έβρο «ομήρους».   

Διαβάστε επίσης: Καμμένος: Όμηροι της Τουρκίας οι δύο συλληφθέντες στον Έβρο!

«Μία ημέρα αφότου ο κ. Τσίπρας χαρακτήρισε την κράτηση των Ελλήνων αξιωματικών “σύνηθες μεθοριακό επεισόδιο”,  για να δικαιολογήσει την επιλογή του να μην επικοινωνήσει με τον Ταγίπ Ερντογάν, ο κ. Καμμένος χαρακτήρισε τους Έλληνες αξιωματικούς “ομήρους” του τουρκικού Kράτους. Η λέξη “όμηρος” παραπέμπει πάντα σε ανταλλάγματα. Ο Πρωθυπουργός οφείλει σήμερα κι όλας να ενημερώσει τους Έλληνες τι ακριβώς συμβαίνει με τους δύο  στρατιωτικούς που έχουν προφυλακισθεί σε τουρκικές φυλακές και γιατί μέχρι σήμερα δεν έχουν επιστρέψει στην Πατρίδα μας και τις οικογένειές τους» δήλωσε η Εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ Μαρία Σπυράκη.    

«Η κυβέρνηση στα εθνικά θέματα όχι μόνο δεν ενημερώνει την αντιπολίτευση ώστε να υπάρχει εθνική στάση στα κρίσιμα ζητήματα, αλλά διαφωνεί ακόμη και με τον κυβερνητικό της εταίρο!» σχολίασε για το ίδιο ζήτημα ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ Νίκος Δένδιας σε ανάρτησή του στο twitter.   

O κ. Δένδιας πρόσθεσε: «Ο κ. Καμμένος χαρακτηρίζει τους δύο Έλληνες στρατιωτικούς “ομήρους”, ενώ ο κ. Τσίπρας κάνει λόγο για “σύνηθες μεθοριακό επεισόδιο”. Εμείς απαιτούμε η κυβέρνηση να σοβαρευτεί και να κάνει ό,τι είναι δυνατόν ώστε να επιστρέψουν οι στρατιωτικοί μας στη χώρα».

Αναφορά στο ζήτημα έκανε από πλευράς ΝΔ και ο τομεάρχης  Εθνικής Άμυνας Βασίλης Κικίλιας, σε ανάρτησή του στο twitter.  «Καμμένος: Οι δύο Έλληνες στρατιωτικοί κρατούνται ΟΜΗΡΟΙ σε τουρκικές φυλακές. Τι λέει γι’ αυτό ο Τσίπρας; Ο Κοτζιάς; Πάλι δύο γραμμές, όπως στο Σκοπιανό; Σκέφτεται κανείς τις οικογένειες των παιδιών; Το φρόνημα του Στρατού μας; Σοβαρότης μηδέν...» γράφει ο κ. Κικίλιας.  

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top