Η κυβέρνηση έφτιαξε σποτ για τη νομιμοποίηση της φαρμακευτικής κάνναβης

Πρωταγωνιστεί ο βουλευτής Λέσβου, Γιώργος Πάλλης

«Την εποχή που κάποιοι επιλέγουν να βλέπουν ακόμα τον πλανήτη επίπεδο, εμείς επιλέγουμε να είμαστε στο πλευρό της επιστήμης, στο πλευρό των ασθενών».

Αυτό τονίζει – μεταξύ άλλων – ο βουλευτής Λέσβου του ΣΥΡΙΖΑ και φαρμακοποιός στο επάγγελμα, Γιώργος Πάλλης, ο οποίος πρωταγωνιστεί στο κυβερνητικό βίντεο για τη νομιμοποίηση της φαρμακευτικής κάνναβης, με τίτλο «Είναι λογικό και δεν αλλάζει».

Διαβάστε ακόμη: Τι θα απαντήσει ο Τσίπρας στον Ερντογάν αν του ζητήσει ανταλλαγή των Ελλήνων στρατιωτικών με τους 8 πραξικοπηματίες

Το σποτ, το οποίο κινείται στη λογική των προηγούμενων που έχουν δημοσιευτεί στο κανάλι του πρωθυπουργού για το μέρισμα κλπ., αναφέρεται στον νόμο που «πέρασε» την περασμένη Πέμπτη, 1η Μαρτίου, με τον κ. Πάλλη να εκφράζει την ευχή σταδιακά «να μπουν τα φαρμακευτικά προϊόντα κάνναβης στη συνταγογράφηση».

«Είναι ένα βήμα προόδου» δηλώνει ο ίδιος, σημειώνοντας πως ασθενείς υποδέχθηκαν με ενθουσιασμό την είδηση για το νομοσχέδιο που θα τους επιτρέπει τη χρήση φαρμακευτικής κάνναβης.

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top