Τσίπρας: Υπάρχουν σκάνδαλα και στα φυτοφάρμακα της Novartis;

Aγριεύει η αντιπαράθεση με τη ΝΔ

Αγριεύει η κόντρα Κυβέρνησης και Ν.Δ. για το σκάνδαλο "Novartis. Ο Αλέξης Τσίπρας αναφέρθηκε στο σκάνδαλο,  ενώ δοκίμασε μήλα και χυμούς φρούτων στην Τρίπολη, όπου συναντήθηκε με αγρότες και παραγωγούς. Ωστόσο, δεν έχασε την ευκαιρία να αναφερθεί εμμέσως και στο σκάνδαλο της "NOVARTIS". «Η Novartis βγαζει και φυτοφάρμακα. Υπάρχει κι εκεί μεγάλο σκάνδαλο» υποστήριξε αγρότης, με τον πρωθυπουργό να διερωτάται: «Κι εκεί σκάνδαλα κάνανε; Και στα φυτοφάρμακα;» .

Για μία ακόμη φορά πάντως το ΠΑΜΕ επιφύλαξε «θερμή υποδοχή» στον πρωθυπουργό,  με συγκέντρωση διαμαρτυρίας,    

ΠΡΟΤΑΣΗ ΓΙΑ ΠΡΟΑΝΑΚΡΙΤΙΚΗ ΤΗΣ Ν.Δ. ΚΑΤΑ ΚΟΥΡΟΥΜΠΛΗ, ΞΑΝΘΟΥ ΚΑΙ ΠΟΛΑΚΗ

Η Ν.Δ. περνά στην αντεπίθεση, καταθέτοντας πρόταση για προανακριτική επιτροπή κατά του πρώην υπουργού Υγείας Παναγιώτη Κουρουμπλή, του νυν υπουργού Ανδρέα Ξανθού και του αναπληρωτή υπουργού Παύλου Πολάκη για το αδίκημα της απιστίας, ενώ επιμένει ότι ο αμερικανός πρέσβης είπε χθες στον Κυριάκο Μητσοτάκη ότι στις έρευνες που έχει πραγματοποιήσει το FBI για την υπόθεση Novartis δεν εμπλέκεται κανένας Έλληνας πολιτικός, κατηγορώντας το Μαξίμου για διαστρέβλωση της δήλωσης Πάιατ.

«ΕΜΦΥΛΙΟΣ» ΣΤΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΓΙΑ ΤΗ "NOVARTIS

Η υπόθεση της "NOVARTIS" προκαλεί όμως "εμφύλιο" και στους κόλπους της Δικαιοσύνης. 

Η μειοψηφία του Δ.Σ. της Ένωσης Δικαστών και Εισαγγελέων κατηγορεί το προεδρείο ότι «εμπλέκεται σε κομματικές αντιπαραθέσεις διευκολύνοντας συγκεκριμένη πολιτική πλευρά».  

Η πλειοψηφία του Διοικητικού Συμβούλιου της Ένωσης Δικαστών και Εισαγγελέων βάλει από την πλευρά της κατά της μειοψηφίας.

«Σύσσωμη η μειοψηφία του ΔΣ της Ένωσης αποτελεί τον κορμό της ομάδας της πρώην Προέδρου του Αρείου Πάγου και νυν νομικής συμβούλου του Πρωθυπουργού, κ. Θάνου» αναφέρει.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΕΥΡΩΚΙΝΗΣΗ  

 

 

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top