Αβραμόπουλος: Είμαι αποφασισμένος να δικαιωθώ για τη Novartis

«Συνεχίζω απερίσπαστα το έργο και τα καθήκοντά μου στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή»

Αβραμόπουλος: Είμαι αποφασισμένος να δικαιωθώ για τη Nova

Την αποφασιστικότητά του προκειμένου να δικαιωθεί εκφράζει ο Επίτροπος Μετανάστευσης της Ε.Ε. Δημήτρης Αβραμόπουλος, σχετικά με την υπόθεση εμπλοκής του στη δικογραφία της Novartis, την οποία θα διερευνήσει, όπως και για άλλα 9 άτομα, η προανακριτική επιτροπή της Βουλής. Ο κ. Αβραμόπουλος διατυπώνει αιχμές για την κυβερνητική πλειοψηφία και διευκρινίζει ότι συνεχίζει να ασκεί απερίσπαστα τα καθήκοντά του ως Επίτροπος της Ε.Ε.

Δήλωσε συγκεκριμένα ο κ. Αβραμόπουλος:           

«Η κυβερνητική πλειοψηφία με την Χρυσή Αυγή και το ΚΚΕ, απεφάσισε την σύσταση επιτροπής για την Διενέργεια Προκαταρκτικής Εξέτασης, οι εργασίες της οποίας πρέπει να ολοκληρωθούν σε ένα μήνα από την σύσταση της.

 Είναι προφανές ότι δεν θα διερευνήσει απολύτως τίποτα, σε έναν μόνο μήνα και απλώς θα επιχειρήσει να συντηρήσει το σχέδιο διασυρμού και κατασυκοφάντησης πολιτικών προσώπων με τους προστατευόμενους ψευδομάρτυρες με την κουκούλα, που άρχισε με τη διαβίβαση του φακέλου στην Βουλή και την χθεσινή συζήτηση, στην οποία οι σκοπιμότητες ήταν αποκαλυπτικές.

 Είμαι αποφασισμένος να δικαιωθώ, ξεκάθαρα και χωρίς να μείνει καμία σκιά, κι αυτό θα γίνει όταν αποδειχθεί δικαστικά πως οι καταθέσεις με τις οποίες με κατηγορούν είναι ψευδείς στο σύνολό τους, είναι κατασκευασμένες και υπαγορευμένες, είναι παράνομες και άκυρες.

 Μέχρι τότε, συνεχίζω απερίσπαστα το έργο και τα καθήκοντά μου, στο πλαίσιο των αρμοδιοτήτων μου στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή.

 Τον τελευταίο λόγο θα τον έχει η Δικαιοσύνη, την οποία εμπιστεύομαι πλήρως και στην οποία από τη πρώτη στιγμή προσέφυγα».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top