Ξέσπασμα από Σαμαρά: Στήνει καθεστώς Μαδούρο στην Ελλάδα ο Τσίπρας – Θα τους πάω μέχρι τέλους

«Απαντώ στη συκοφαντία μηνύοντας τους πάντες» - Βολές και από Άδωνι σε όσους ζητούν την παραίτησή του

«Θα τους πάω μέχρι τέλους» τονίζει ο Αντώνης Σαμαράς σε ξέσπασμά του για το θέμα της Novartis, όπου μιλά για συκοφάντες και για σκευωρία εναντίον του.

«Προσπάθησαν να με εμπλέξουν σε μια βρωμερή υπόθεση. Χωρίς στοιχεία, χωρίς αποδείξεις, με στημένους ανώνυμους μάρτυρες, με δικογραφία γεμάτη λάθη, που καταρρέει. Απαντώ στη συκοφαντία μηνύοντας τους συκοφάντες. Κι όποιος άλλος χρειαστεί να ελεγχθεί, θα ελεγχθεί στην πορεία. Και θα μηνυθεί στην πορεία. Θα τους πάω μέχρι τέλους» υπογραμμίζει σε συνέντευξή του στην εφημερίδα «Τα Νέα».

Ο κ. Σαμαράς επισημαίνει ότι ο ίδιος είναι καθαρός και πως «άλλοι θα πρέπει να ανησυχούν», ενώ αναφερόμενος στον Αλέξη Τσίπρα τονίζει: «Η σημερινή Βουλή δεν θα τον παραπέμψει γιατί ο ίδιος προστατεύεται από την ασυλία που του δίνει η τωρινή πλειοψηφία. Αλλά στην επόμενη Βουλή δεν θα έχει την πλειοψηφία και δεν θα έχει ασυλία. Και τότε...».

«Ο κόσμος καταλαβαίνει πια ότι στήθηκε μια κανονική σκευωρία. Ο κόσμος ξέρει ποιοι χτύπησαν τη διαφθορά και ποιοι συμμάχησαν μαζί της. Ο κόσμος ξέρει ποιοι πάνε να στήσουν καθεστώς Μαδούρο στην Ελλάδα. Κι έτσι ο ΣΥΡΙΖΑ θα πέσει στο λάκκο που έσκαβε για άλλους» σημειώνει ο κ. Σαμαράς και καταλήγει:

«Όλοι όσοι επιθυμούν "φυγή προς τα μπρος" για τη χώρα, με μεταρρυθμίσεις, δεν πρόκειται να συμβιβαστούν με το Μαδουριστάν που στήνει ο κ. Τσίπρας» .

Βολές και από Άδωνι σε όσους ζητούν την παραίτησή του

«Όταν πρωτοκυκλοφόρησαν οι φήμες περί Novartis, πήγα στον κ. Μητσοτάκη και του είπα “είμαι καθαρός, ψάξτε παντού”» είπε ο Άδωνις Γεωργιάδης μιλώντας στον Σκάι με αφορμή την προτροπή της ΝΔ, Γιώργου Βλάχου, να παραιτηθεί μέχρι να διαλευκανθεί η υπόθεση.

«Μου λέει “δεν θέλω να δω τίποτα, σου έχω τυφλή εμπιστοσύνη. Σιγά μην αφήνουμε τον ΣΥΡΙΖΑ να κατηγορεί τα στελέχη μας  με αυτή τη σκευωρία”. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης με έχει διορίσει αντιπρόεδρο. Απαντώντας λοιπόν στην απορία του φίλου μου του Γιώργου του Βλάχου, είμαι αντιπρόεδρος της ΝΔ επειδή το θέλει ο κ. Μητσοτάκης. Το πρώτο δευτερόλεπτο που δεν θα το θέλει, θα πάψω να είμαι» πρόσθεσε ο κ. Γεωργιάδης.

Μάλιστα, άφησε αιχμές για τη συνοχή της ΝΔ λέγοντας ότι «δεν δείχνουμε την εικόνα της φάλαγγος, σε αντίθεση με τον ΣΥΡΙΖΑ που είναι σε κάθε περίπτωση μπετόν-αρμέ».

Παράλληλα, είπε με νόημα πως αν ο κ. Βλάχος ζητά την παραίτησή του, θα έπρεπε να ζητά την παραίτηση και του Επιτρόπου Μετανάστευσης, Δημήτρη Αβραμόπουλου, το όνομα του οποίου επίσης εμπλέκουν οι προστατευόμενοι μάρτυρες.

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top