Μοσκοβισί: Η Ελλάδα μετά το μνημόνιο πρέπει να γίνει κανονική χώρα!

Αύριο το απόγευμα η συνάντηση στο υπουργείο Οικονομικών με Τσακαλώτο

Μοσκοβισί: Η Ελλάδα πρέπει να γίνει κανονική χώρα

Την εκτίμηση ότι η Ελλάδα μετά την επιτυχή ολοκλήρωση του προγράμματος διάσωσης θα πρέπει να γίνει "μια κανονική χώρα, στον πυρήνα της ΕΕ και της ευρωζώνης, με πλήρη δικαιώματα και υποχρεώσεις", δήλωσε ο Επίτροπος Πιέρ Μοσκοβισί κατά την παρουσίαση των χειμερινών οικονομικών προβλέψεων της Κομισιόν, ανακοινώνοντας ότι κατά την αυριανή του επίσκεψη στην Αθήνα θα έχει πάρα πολλές ευκαιρίες να μεταφέρει το μήνυμα της Κομισιόν για τις επόμενες κινήσεις.

Όπως μεταδίδει ο ανταποκριτής του Star στις Bρυξέλλες Θάνος Αθανασίου, ο Πιέρ Μοσκοβισί δήλωσε συγκεκριμένα:  "Θα έχω πολλές ευκαιρίες να τα πω όλα αυτά και στην Ελλάδα, καθώς φεύγω σήμερα το απόγευμα, θα μιλήσω σε δύο κοινοβουλευτικές επιτροπές, θα συναντήσω τον Πρωθυπουργό και θα μιλήσω σε συνέδρια, μεταξύ άλλων και σε αυτό του Economist".

Σημείωσε δε ότι οι το σημερινό πακέτο των προβλέψεων επιβεβαιώνει την ανάκαμψη της ελληνικής οικονομίας τονίζοντας  ότι πιστεύει πως "έχουμε κάνει μεγάλη πρόοδο μετά την 3η αξιολόγηση".  Κατέληξε δε λέγοντας πως μεταξύ των άλλων σημείων που θα συζητηθούν θα είναι τα επόμενα βήματα και δει η επιτήρηση μετά το πρόγραμμα.

Η συνάντηση του Επιτρόπου Οικονομικών και Δημοσιονομικών Υποθέσεων  Πιερ Μοσκοβισί  με τον υπουργό Οικονομικών Ευκλείδη Τσακαλώτο   θα διεξαχθεί την Πέμπτη 8 Φεβρουαρίου 2018 και ώρα 4.15 μ.μ στο υπουργείο Οικονομικών.

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top