Στη Δημοκρατική Συμπαράταξη προσχώρησε ο ανεξάρτητος βουλευτής Γ. Καρράς

Συνεχίζονται οι μετακινήσεις βουλευτών που εξελέγησαν με την Ένωση Κεντρώων

Στη Δημοκρατική Συμπαράταξη  ο Γ. Καρράς

Συνεχίζονται οι μετακινήσεις ανεξάρτητων βουλευτών που εξελέγησαν με το ψηφοδέλτιο  Ένωση Κεντρώων, καθώς μετά τη χθεσινή δήλωση της Θ.  Μεγαλοοικονόμου ότι προσχωρεί ως συνεργαζόμενη στην Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ,  ο  επίσης ανεξάρτητος και εκλεγμένος με την  Ένωση Κεντρώων βουλευτής Β' Αθηνών Γ. Καρράς ανακοίνωσε σήμερα  την προσχώρησή του στη Δημοκρατική Συμπαράταξη.

«Ανταποκρινόμενος στο κάλεσμα για τη διεύρυνση του χώρου του «Κινήματος Αλλαγής» από σήμερα εντάσσομαι ως συνεργαζόμενος στη Κοινοβουλευτική Ομάδα της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, προκειμένου από κοινού να δημιουργήσουμε τον προοδευτικό φορέα που έχει ανάγκη η χώρα για μια εποικοδομητική πολιτική» αναφέρει ο κ. Καρράς στη δήλωσή του.   

 «Το χθεσινό πολυνομοσχέδιο βλέπουμε να διευκολύνει τους πλειστηριασμούς κατοικιών, να περικόπτει κοινωνικά επιδόματα και να αναιρεί ουσιαστικά το δικαίωμα της απεργίας», επισημαίνει,  ενώ υποστηρίζει ότι  «από την άλλη, η αξιωματική αντιπολίτευση δεν αρθρώνει πειστικό πολιτικό λόγο ότι θα ξεπεράσει το πρόβλημα».

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top