Ζουράρις: Δεν ξέρω αν θα παραμείνω βουλευτής των ΑΝΕΛ – Θα ψηφίσω το πολυνομοσχέδιο

«Θα πάω στα συλλαλητήρια για τον Σκοπιανό»

«Δεν πρόκειται να παραιτηθώ από βουλευτής, είναι προσωποπαγής η βουλευτική έδρα» ξεκαθάρισε ο Κώστας Ζουράρις, μιλώντας στον ΑΝΤ1, λίγες ώρες μετά την επιστολή παραίτησής του στον Αλέξη Τσίπρα από υφυπουργός Παιδείας.

Αναφερόμενος στα όσα είπε και προκάλεσαν αντιδράσεις, έκανε λόγο για σάτιρα και τόνισε πως εξιστορούσε ένα αριστοφανικό ανέκδοτο.

Διαβάστε ακόμη: Παραιτήθηκε και επισήμως ο Ζουράρις μετά τις υβριστικές δηλώσεις

Ωστόσο, ο κ. Ζουράρις άφησε ανοικτό το ενδεχόμενο να μην παραμείνει βουλευτής των Ανεξαρτήτων Ελλήνων, δηλαδή να ανεξαρτητοποιηθεί.

Υπενθυμίζεται ότι υπήρξαν έντονες αντιδράσεις και από το κόμμα του για τις δηλώσεις του για τον Ολυμπιακό και τον Άρη, με τον Δημήτρη Καμμένο μάλιστα να δίνει τελεσίγραφο λέγοντας «ή εγώ ή αυτός». Ο κ. Ζουράρις τον χαρακτήρισε «ακρόκρημνο».

Διαβάστε ακόμη: Χαμός με Ζουράρι και Καμμένο! Σάλος από τις υβριστικές δηλώσεις του υπουργού κατά οπαδών του Ολυμπιακού και του Άρη

Ο κ. Ζουράρις είπε, πάντως, πως θα ψηφίσει το πολυνομοσχέδιο, ενώ όσον αφορά το Σκοπιανό είπε πως θα πάει στα συλλαλητήρια αν και όταν γίνουν και τάχθηκε υπέρ της πρότασης του Πάνου Καμμένου για δημοψήφισμα.

Σύμφωνα με τον ίδιο, την απόφαση να παραιτηθεί την πήρε μόνος του και ο Πάνος Καμμένος στο τηλεφώνημα που του έκανε τον κάλεσε να «τα μαζέψει».

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top