Μαθήματα… ευτυχίας από Τσακαλώτο: Και το παιδάκι στον Ντίκενς ήταν φτωχό αλλά ευτυχισμένο!

Τροπολογία και για ηλεκτρονικούς πλειστηριασμούς για χρέη στο Δημόσιο

Μαθήματα ευτυχίας από Τσακαλώτο για Ντίκενς-φτώχεια

Τροπολογία για να κάνει η ΑΑΔΕ πλειστηριασμούς για χρέη στο Δημόσιο, προανήγγειλε ο υπουργός Οικονομικών Ευκλείδης Τσακαλώτος, κατά τη συνεδρίαση των αρμόδιων επιτροπών της Βουλής για το νομοσχέδιο με τα προαπαιτούμενα,  επισημαίνοντας  πως  με «τους πλειστηριασμούς  δεν αλλάζει τίποτα και πως ότι γινόταν πριν με φυσικό τρόπο θα γίνεται τώρα  με ηλεκτρονικό τρόπο».

Για τις απεργίες επανέλαβε ότι δεν είναι «θεμιτό» αυτό που θεσμοθετείται  αλλά ζήτησε «να μην το μεγιστοποιούμε» .

Όσον αφορά συνολικά το νομοσχέδιο υποστήριξε ότι «δείχνει το δρόμο για την έξοδο από την κρίση»,  ότι  «υπερισχύουν τα θετικά»  και πως είναι «ένα ακόμη βήμα για τις ανάγκες της κοινωνίας» για να καταλήξει ότι «ακόμη δεν έχετε  δει τίποτα».

Η φτώχια, ο Ντίκενς και το… ευτυχισμένο παιδάκι  

Απαντώντας στον βουλευτή της ΝΔ  Χρήστο Δήμα που επικαλέστηκε έρευνα, σύμφωνα με την οποία είμαστε οι πιο δυστυχισμένοι πολίτες στον κόσμο, αναφέρθηκε σε  έρευνα  του world happiness σύμφωνα με την οποία το 12-14 ήμασταν  στην 102η θεση και το 2014 -16 είμαστε στην 87η θέση. Προέτρεψε και σε μια θετική αντιμετώπιση των πραγμάτων φέρνοντας ως παράδειγμα το φτωχό παιδάκι στην ιστορία του Καρόλου  Ντίκενς που παρά τα προβλήματά του ήταν ευτυχισμένο! 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top