Προσπάθεια αλλαγής του κλίματος από τον ΣΥΡΙΖΑ για τους πλειστηριασμούς

Τι δήλωσαν Τζανακόπουλος – Κοντονής

ΣΥΡΙΖΑ: Προσπάθεια αλλαγής κλίματος για πλειστηριασμούς

Σε προσπάθεια  αλλαγής του κλίματος στην κοινή γνώμη για τους πλειστηριασμούς ακινήτων, ενόψει και του «τσουνάμι» κατασχέσεων ακινήτων που αναμένεται την επόμενη χρονιά, επιδίδεται ο  ΣΥΡΙΖΑ, μετά και τη συνεδρίαση του Πολιτικού Συμβουλίου του για τον ίδιο λόγο.       

Σε δηλώσεις του από τη Βουλή ο υπουργός Επικρατείας και κυβερνητικός εκπρόσωπος Δημήτρης Τζανακόπουλος κάνει λόγο για «παραπληρόφόρηση» και καταλήγει: “Κατανοούμε την αγωνία και τις ανάγκες των λαϊκών οικογενειών, ωστόσο να επαναλάβω ότι είναι απόλυτη δέσμευση της ελληνικής κυβέρνησης ότι δεν υπάρχει περίπτωση πρώτη κατοικία λαϊκής οικογένειας να βγει σε αναγκαστικό πλειστηριασμό”.

Σε παραπληροφόρηση αναφέρθηκε σε δηλώσεις του και ο υπουργός Οικονομικών Ευκλείδης Τσακαλώτος, όπως ήδη έγραψε το star.gr.

«Τα επεισόδια που έγιναν ήταν απαράδεκτα» δήλωσε ο υπουργός Δικαιοσύνης Σταύρος Κοντονής, ο οποίος πρόσθεσε ότι  οι διαμαρτυρίες που έγιναν δεν ήταν για τους πλειστηριασμούς που διενεργούνταν εκείνη την ώρα, « γιατί δεν αφορούσαν πρώτη κατοικία, δεν αφορούσαν λαϊκές κατοικίες, αλλά ακίνητα μεγάλης αξίας είτε χρέη ιδιωτών μεταξύ τους και όχι ιδιωτών πολιτών με τις τράπεζες».

 Ερωτηθείς εάν πιθανολογεί ότι πίσω από αυτές τις εκδηλώσεις μπορεί να είναι πολιτικές δυνάμεις, απάντησε: «Μα νομίζω ειναι μπροστά οι πολιτικές δυνάμεις. Αυτοί που δεν έχουν τίποτε άλλο να κάνουν και να πουν επιδίδονται σε ψεύδη και σε συκοφαντίες τα οποία ξεπερνούν κάθε όριο, φτάνουν στον γκεμπελισμό. Γιατί όταν κινητοποιείς έστω αυτούς τους λίγους που εμφανίστηκαν χτες για να προστατευτεί η πρώτη κατοικία, και αποδεικνύεται ότι δεν υπάρχει, τότε τι άλλο να πούμε;».

 

 

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top