Ο Πατεράκης απαντά στις καταγγελίες Καμμένου: «Κανένα τηλέφωνο μου δεν είναι απόρρητο - Ποιος ο λόγος που κάλεσα τον ΥΠΕΘΑ»

Ο επιχειρηματίας με επιστολή που δίνει στη δημοσιότητα παίρνει θέση στις κατηγορίες που του εξαπέλυσε από το βήμα της Βουλής ο υπουργός Εθν.Άμυνας

Ο Πατεράκης απαντά στις καταγγελίες Καμμένου

Απάντηση στα όσα είπε στη Βουλή ο Πάνος Καμμένος, έδωσε με ανακοίνωσή του ο επιχειρηματίας, Γιώργος Πατεράκης.

Υπενθυμίζεται ότι ο υπουργός Εθνικής Άμυνας είπε στη Βουλή, κατά τη συζήτηση για τη συμφωνία πώλησης βλημάτων στη Σαουδική Αραβία ότι «ο Πατεράκης που έβγαζε σέλφι με τον Αντιπρόεδρο της ΝΔ είχε κάνει σε μένα ανώνυμο απειλητικό τηλεφώνημα».

Συγκεκριμένα, ο Πάνος Καμμένος είπε πως πριν από έναν μήνα έλαβε ανώνυμο απειλητικό τηλεφώνημα. Ζήτησε άρση του απορρήτου του τηλεφώνου του και πληροφορήθηκε ότι ήταν ο Γιώργος Πατεράκης, ο οποίος, όπως είπε, εμπλέκεται σε παλαιότερες υποθέσεις για εξοπλιστικά και είχε βγει πρόσφατα σέλφι με τον Άδωνι στη Γερμανία.

Καμμένος: Τελειώνει εδώ το παραμύθι – Δεν υπάρχει μεσάζων, νόμιμη η συμφωνία

«Αυτός έστησε όλη την ιστορία με τον Σάφα και εξετάζεται από την αντιτρομοκρατική. Είναι αυτός με τα υποβρύχια που έγερναν» είπε ο υπουργός Άμυνας, κάνοντας λόγο για «μέλος της συμμορίας σας».

Όπως αναφέρει ο κ. Πατεράκης στην επιστολή του, επικοινώνησε μόνο μια φορά με τον κ. Καμμένο, κατά την οποία ο υπουργός του ζήτησε να του τηλεφωνήσει μια άλλη φορά καθώς δεν μπορούσε να του μιλήσει εκείνη τη στιγμή. Σημειώνει δε πως το σκοπός της επικοινωνίας του με τον υπουργό ήταν για να του εξηγήσει πως δεν ήταν έμπορος όπλων.

Επίσης, αναφέρει πως κανένα από τα τηλέφωνα του δεν είναι απόρρητο, υπογραμμίζοντας πως προκαλεί «μεγάλη απορία για ποιο λόγο ο Υπουργός ανέφερε από το Βήμα της Βουλής ότι ζήτησε τη βοήθεια της αντιτρομοκρατικής προκειμένου να ανακαλύψει ότι πίσω από τον αριθμό του τηλεφώνου μου βρισκόμουν εγώ, δεδομένου ότι του είπα αμέσως ποιός είμαι».

Μάλιστα, ο κ. Πατεράκης έδωσε στη δημοσιότητα και την επιστολή που είχε αποστείλει στον υπουργό Εθνικής Άμυνας, ενώ έκανε γνωστή την πρόθεσή του να προσφύγει στη δικαιοσύνη.

Διαβάστε εδώ ολόκληρη την επιστολή

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top