Μητσοτάκης μετά τη συνάντηση με Juncker: Καθοριστικοί οι επόμενοι μήνες για το μέλλον της Ευρώπης

«Να βρει η Ελλάδα τη θέση που της αξίζει» - ΝΕΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: 21:29

Συνάντηση με τον Jean-Claude Juncker είχε σήμερα ο Κυριάκος Μητσοτάκης, ο οποίος βρίσκεται στις Βρυξέλλες για τη Σύνοδο του ΕΛΚ.

«Συζητήσαμε με τον Πρόεδρο Juncker το μέλλον της Ευρώπης και τη θέση της Ελλάδος σε μια Ευρωπαϊκή Ένωση, που αλλάζει γρήγορα. Οι επόμενοι 15 μήνες θα είναι καθοριστικοί για το μέλλον της Ευρώπης και η τολμηρή ατζέντα την οποία έχει τάξει ο Πρόεδρος Juncker θα δώσει στην Ευρωπαϊκή Ένωση ευκαιρία να αποκτήσει τη θέση που της αξίζει στον κόσμο» είπε ο πρόεδρος της ΝΔ μετά τη συνάντηση.

«Οι μεταρρυθμίσεις τις οποίες προτείνει η Νέα Δημοκρατία είναι απολύτως εναρμονισμένες στην πολιτική της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Και είναι απολύτως απαραίτητο η Ελλάδα, αυτούς τους 15 μήνες, να βρει τη θέση που της αξίζει στο τραπέζι των συζητήσεων για το μέλλον της Ευρώπης» σημείωσε ο πρόεδρος της ΝΔ.

«Ζητήματα που αφορούν την Κοινή Αγροτική Πολιτική, τη μεταναστευτική πολιτική, την πολιτική φύλαξης των συνόρων, είναι ζητήματα στα οποία η Ελλάδα έχει - και μπορεί - να συνεισφέρει θετικά στο διάλογο, που ανοίγει για το μέλλον της Ευρωπαϊκής Ένωσης»  κατέληξε ο πρόεδρος της ΝΔ.

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top