H στιγμή που η Ντόρα μαθαίνει on air ότι δολοφονήθηκε ο Ζαφειρόπουλος και λέει «Παναγία μου! »

Σοκαρισμένη από την δυσάρεστη είδηση η βουλευτής της ΝΔ

On air, την ώρα που σχολίαζε τις πολιτικές εξελίξεις σε τηλεοπτικό σταθμό,  πληροφορήθηκε  η βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας  Ντόρα Μπακογιάννη τη δολοφονία του  δικηγόρου Μιχάλη Ζαφειρόπουλου.

Συγκεκριμένα η Ντόρα Μπακογιάννη συμμετείχε στην τηλεοπτική εκπομπή Live News, με τον Νίκο Ευαγγελάτο στο E, όταν μεταδόθηκε η είδηση των πυροβολισμών εναντίον του γνωστού δικηγόρου.

 Η βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας δείχνει να μένει έκπληκτη από την είδηση και αφού πρώτα κοιτά δεξιά και αριστερά, ακούγεται στη συνέχεια να αναφωνεί «Παναγία μου«!

Η κ. Μπακογιάννη δείχνει σοκαρισμένη και στη συνέχεια, όσο μεταδίδονταν πληροφορίες για την δυσάρεστη είδηση, ενώ  στη συνέχεια ζήτησε πληροφορίες για την κατάσταση της υγείας του, καθώς δεν είχε γίνει  γνωστός ακόμα ο θάνατος του άτυχου δικηγόρου.     

«Πέστε μας πώς είναι! Σε ποιο νοσοκομείο είναι;» ρώτησε onair και σοκαρισμένη η Ντόρα Μπακογιάννη. Όπως ήταν προφανές, η είδηση έφερε στη μνήμη της τις τραγικές στιγμές από τη  δολοφονία του  συζύγου της Παύλου Μπακογιάννη, το 1989. Δεν πρέπει να ξεχνάμε επίσης ότι ο πατέρας του εκλιπόντος Νώντας Ζαφειρόπουλος είχε διατελέσει υπουργός του πατέρα της Κωνσταντίνου Μητσοτάκη,  

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top