ΝΔ για τα δύο χρόνια της κυβέρνησης: Ο κ. Τσίπρας ανέβηκε με ψέματα και προσπαθεί να κρατηθεί με ψέματα

Σφοδρή επίθεση στον πρωθυπουργό

ΝΔ για τα  2 χρόνια: Ο κ. Τσίπρας ανέβηκε με ψέματα

Δριμεία κριτική στην κυβέρνηση και προσωπικά στον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα εξαπολύει η ΝΔ με ανακοίνωσή της για τα δύο χρόνια από την επανεκλογή της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ.   

 «Ματαιοπονεί ο κ. Τσίπρας, όταν προσπαθεί να μας κάνει να ξεχάσουμε ότι η πολιτική του άνοδος στηρίχθηκε στο ψέμα και στην εξαπάτηση των πολιτών.  Οι εκλογές τουΣεπτεμβρίου 2015 δεν έκλεισαν τον κύκλο των ψεμάτων, αλλά άνοιξαν ένα νέο» αναφέρει στην ανακοίνωσή του το Γραφείο Τύπου της ΝΔ και προσθέτει:

«Το “όχι νέα μέτρα” έγινε η μεγαλύτερη φοροεπιδρομή στην ελληνική ιστορία.

 Οι υποσχέσεις για “δίκαιη ανάπτυξη”, έμειναν κούφια συνθήματα, καθώς η πολιτική της Κυβέρνησης έκανε τους φτωχούς, φτωχότερους.

Το παλαιό μεγάλο ψέμα για σκίσιμο των Μνημονίων διαδέχθηκε το νέο για δήθεν έξοδο από αυτά, καθώς η Κυβέρνηση έχει ήδη υπογράψει το  τέταρτο Μνημόνιο με σκληρά μέτρα λιτότητας έως το 2022.

 Ο κ. Τσίπρας ανέβηκε με ψέματα και προσπαθεί να κρατηθεί με ψέματα.

 Οι πολίτες έχουν ήδη βγάλει τα συμπεράσματά τους».

Η ανακοίνωση της ΝΔ καταλήγει σε υστερόγραφό της:   

«Το ότι ο κ. Τσίπρας επέλεξε, ειδικά σήμερα, να πει ότι “είναι στο νερό και κολυμπάει” δεν ξέρουμε αν είναι προϊόν θράσους ή σύγχυσης... Μπορεί άραγε να κατέβει μια βόλτα στις ακτές του Σαρωνικού να δει τα κατορθώματα της Κυβέρνησής του;».

Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top