Η πρώτη ημέρα της επίσκεψης του K. Μητσοτάκη στη Θεσσαλονίκη

Και περιοδεία της Φ. Γεννηματά στο κέντρο της Αθήνας

Για 2η φορά ανεβαίνει ο Κυριάκος Μητσοτάκης  ως αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης στη Θεσσαλονίκη για τη Διεθνή Έκθεση.

Πρωί -πρωί σήμερα πήγε στην Τεχνόπολη και απευθυνόμενος σε επιχειρηματίες και εργαζόμενους επιχειρήσεων υψηλής τεχνολογίας τόνισε την ανάγκη σύνδεσης των πανεπιστημίων με την πραγματική αγορά και μείωσης της φορολογίας.

  

"Είναι συνθήκες που δεν μπορεί να επενδύσει ένας επιχειρηματίας…" τόνισε ένας από τους παριστάμενους, με τον Κ. Μητσοτάκη να απαντά:   "Διότι δυστυχώς, το θεσμικό πλαίσιο το οποίο διέπει τα Πανεπιστήμια, ειδικά μετά τις τελευταίες νομοθετικές πρωτοβουλίες της Κυβέρνησης, κινείται σε εντελώς αντίθετη κατεύθυνση"." Πάλι αδιάβαστοι οι σύμβουλοι του κ. Μητσοτάκη" σχολίασε από την πλευρά του ο υπουργός Παιδείας Κώστας Γαβρόγλου.   

Επόμενος σταθμός του ήταν το νοσοκομείο Παπαγεωργίου.  "Μόνο 3 νοσοκομεία στην Ελλάδα έχουν αυτή την τεχνολογία" τόνισε, ενώ πρόσθεσε λίγο αναφέρθηκε στην προτεραιότητα   που έχουν "Υγεία και Παιδεία".

Ο πρόεδρος της ΝΔ πέρασε και για ένα καφέ από την πλατεία Αριστοτέλους όπου μιλώντας με νέους είπε ότι θα αλλάξει τον εκλογικό νόμο,  με ένα μικρό μπόνους για το πρώτο κόμμα ενώ σε άλλο πηγαδάκι προανήγγειλε ότι θα γίνει συνέδριο αρχών και θέσεων τέλη Νοεμβρίου.

Το μεσημέρι γευμάτισε με μαθητές που διακρίθηκαν στην Μαθηματική Ολυμπιάδα και με δύο τελειόφοιτες φοιτήτριες που βραβεύτηκαν επειδή σχεδίασαν το "έξυπνο ρούχο" που μπορεί να προσαρμόζεται στις εναλλαγές.

Σύμφωνα με πληροφορίες το σχέδιο που θα αναλύσει αύριο στο Βελλίδειο θα προβλέπει τους εξής άξονες:

•        Ισχυρή δημοκρατία - στιβαροί θεσμοί

•        Νέες δουλειές- έκρηξη επενδύσεων

•        Μείωση φόρων

•        Στήριξη νέων και αδύναμων πολιτών

 

Διαβάστε ακόμη: To δύσκολο εγχείρημα Μητσοτάκη στη ΔΕΘ: Να δώσει ένα νέο όραμα όταν λεφτά… δεν υπάρχουν

Στο κέντρο της Αθήνας η Φώφη Γεννηματά  

Στο κέντρο της Αθήνας περιόδευσε η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ και επικεφαλής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης  Φώφη Γεννηματά, όπου μίλησε με τους ανθρώπους της αγοράς  στο Μοναστηράκι  και μίλησε για την ανάγκη στήριξης των μικρομεσαίων επιχειρήσεων

Αλλά και για ένα ακόμη λόγο βρισκόμαστε εδώ στο Κέντρο. Θέλουμε να το δούμε να αποκτά πάλι ζωντάνια όπως προσπαθήσαμε όλα τα προηγούμενα χρόνια με τις πολιτικές που εφάρμοσε η παράταξή μας" τόνισε η κ. Γεννηματά.  

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top