Καμίνης: «Εάν εκλεγώ επικεφαλής της Κεντροαριστεράς δεν θα φύγω από τον δήμο Αθηναίων»

Τάχθηκε εκ νέου υπέρ της ηλεκτρονικής υπέρ της ηλεκτρονικής ψηφοφορίας

Καμίνης: «Εάν εκλεγώ επικεφαλής της Κεντροαριστεράς δεν θα φύγω από τον δήμο Αθηναίων»

«Εάν εκλεγώ επικεφαλής της Κεντροαριστεράς δεν θα φύγω από τον δήμο Αθηναίων, καθώς εκλέχτηκα για συγκεκριμένη θητεία και ήταν γνωστή η πολιτική μου ταυτότητα», δήλωσε ο Γιώργος Καμίνης μιλώντας το πρωί στον ΣΚΑΪ.

Ο υποψήφιος για το νέο φορέα της Κεντροαριστεράς πρόσθεσε: «Δεν βλέπω κάποιο πρόβλημα και θα συνεχίσω να κάνω τη δουλειά μου, μαζί με το επιτελείο μου, στον δήμο». Μάλιστα, υπενθύμισε ότι ο Δημήτρης Αβραμόπουλος την περίοδο που ήταν δήμαρχος ίδρυσε πολιτικό φορέα και πολλοί δήμαρχοι ήταν ταυτόχρονα κορυφαία και ενεργά πολιτικά στελέχη των κομμάτων τους.

Ο Γιώργος Καμίνης εκτίμησε ότι η μαζική συμμετοχή των ψηφοφόρων θα δώσει δυναμική στο εγχείρημα και έκανε λόγο για πολιτικό σεισμό που θα προκαλέσει αναταράξεις και αντιδράσεις στο πολιτικό σύστημα.

Όσον αφορά στη διαδικασία της ψηφοφορίας, τάχθηκε εκ νέου υπέρ της ηλεκτρονικής.

Ο δήμαρχος Αθηναίων χαρακτήρισε πρώιμο το ερώτημα με ποιον θα συνεργαστεί ο νέος φορέας μετεκλογικά, σημειώνοντας πως μετά την εκλογή θα πρέπει να διαμορφωθεί το πρόγραμμα.

Στην ερώτηση αν θα πρέπει να απομακρυνθούν "βαρίδια" από το κόμμα είπε: «δεν αποκλείεται εκ προοιμίου κανείς. Όλα αυτά τα λύνει η ζωή...».

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top