Την Παρασκευή λήγει η προθεσμία για τις υποψηφιότητες στην κεντροαριστερά

Εξακολουθεί να διχάζει η ηλεκτρονική ψηφοφορία

Ούτε στη σημερινή συνεδρίαση του ΚΙΔΗΣΟ αποσαφήνισε τις προθέσεις του ο Γιώργος Παπανδρέου για τον ενιαίο φορέα της Κεντροαριστεράς, ο οποίος ωστόσο δεν φάνηκε διατεθειμένος να είναι υποψήφιος.

Ωστόσο ένας ακόμη διεκδικητής της ηγεσίας άνοιξε σήμερα τα χαρτιά του, o Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος, ο οποίος εξέφρασε την πρόθεση να είναι υποψήφιος.    

«Ο μόνος τρόπος για να ηττηθεί στρατηγικά ο ΣΥΡΙΖΑ δεν είναι η ενδυνάμωση του πόλου της Δεξιάς, αλλά το να πάρει η Κεντροαριστερά τον χώρο της πίσω. Αυτό θα βοηθήσει στην επίτευξη της εθνικής συνεννόησης και μίας εθνικής γραμμής για τον τόπο» δήλωσε η Φώφη Γεννηματά.

Το θέμα που διχάζει την επιτροπή Αλιβιζάτου είναι η ηλεκτρονική ψηφοφορία, γι αυτό κι έστειλε επιστολή στις εταιρίες κινητής τηλεφωνίας ώστε να διερευνήσει αν μπορεί να διασφαλιστεί το αδιάβλητο.

«Πρέπει να πάμε σε ηλεκτρονική ψηφοφορία, δεν πρέπει να ταλαιπωρούμε τους πολίτες με διαδικαστικά θέματα» δήλωσε ο υποψήφιος πρόεδρος  Γιώργος Καμίνης στο ραδιόφωνο του Σκάι.    

 Υπέρ της ηλεκτρονικής ψηφοφορίας τάσσονται αναφανδόν ο Γιώργος Καμίνης, ο Γιάννης Μανιάτης και ο Σταύρος Θεοδωράκης,  ενώ η Φώφη Γεννηματά ζητά αυτοπρόσωπη παρουσία του ψηφοφόρου, τουλάχιστον μία εβδομάδα πριν από τις κάλπες.  

 «Δεν μπορεί η παράταξη που έφτιαξε την ηλεκτρονική διακυβέρνηση να μην μπορεί να εγγυηθεί το αδιάβλητο»  δήλωσε ο επίσης υποψήφιος πρόεδρος  Γιάννης Ραγκούσης  στον Σκάι.

Ο Σταύρος Θεοδωράκης ξεκίνησε ήδη τις προεκλογικές περιοδείες με πρώτο σταθμό τη Στερεά Ελλάδα.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top