Φωνές από τα έδρανα μόλις ο Μητσοτάκης είπε το όνομα του Βαρουφάκη: «Παθαίνετε ηλεκτροσόκ όταν το ακούτε»!

Υπέβαλε εκ νέου αίτημα για εξεταστική για το πρώτο εξάμηνο ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ

«Τρία χαμένα χρόνια δεν αντισταθμίζονται από μία ακριβή έξοδο στις αγορές» είπε ο Κυριάκος Μητσοτάκης, χαρακτηρίζοντας την κυβέρνηση όμηρο του παρελθόντος για τις «καταστροφικές επιλογές» του πρώτου επταμήνου του 2015.

Μόλις, μάλιστα, ο πρόεδρος της ΝΔ ανέφερε το όνομα του Γιάνη Βαρουφάκη άρχισαν οι φωνές από τα βουλευτικά έδρανα του ΣΥΡΙΖΑ, με τον κ. Μητσοτάκη να διακόπτει να λέει με χαμόγελο: «Παθαίνετε ηλεκτροσοκ όταν ακούτε το όνομά του»! Στη συνέχεια, πρόσθεσε: «Μια κουβέντα θα πω μόνο, τα πολλά θα τα συζητήσουμε άλλη φορά στην εξεταστική που θα κάνουμε».

«Ήσασταν διατεθειμένοι να συζητήσετε κάτι που ήταν ανάθεμα για κάθε ελληνική κυβέρνηση, την έξοδο της χώρας από την ευρωζώνη. Δεν είναι μόνο αυτά, είναι και πολλά άλλα που θα έρθουν στο φως. Όλα αυτά στην εξεταστική που θα γίνει είτε με τη θέληση σας είτε χωρίς γιατί ο λαός δικαιούται να μάθει την αλήθεια» κατέληξε ο κ. Μητσοτάκης.

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top