Αποκαλύψεις Βαρουφάκη: Ποιόν θα έδιωχνε με τις κλωτσιές ο Τσίπρας όταν θα γινόταν Πρωθυπουργός

Τι είχε απαντήσει ο Νίκος Παππάς- Πώς σχολίασε το δημοσίευμα ο Άδωνις Γεωργιάδης

Αποκαλύψεις Βαρουφάκη: Ποιόν θα έδιωχνε με τις κλωτσιές ο Τσίπρας όταν θα γινόταν Πρωθυπουργός

Αποκαλυπτικοί διάλογοι από το βιβλίο του Γιάνη Βαρουφάκη έρχονται στο φως της δημοσιότητας, σχετικοί με την σχέση της κυβέρνησης με τον διοικητή της ΤτΕ.

Το σχετικό απόσπασμα από το βιβλίο "Adults in the Room" δημοσίευσαν σήμερα «τα Νέα», στο οποίο αναφέρεται ότι ο Γιάνης Βαρουφάκης εξήγησε πως όταν ο ΣΥΡΙΖΑ γίνει κυβέρνηση, έπρεπε να διώξει τον Γιάννη Στουρνάρα από την Τράπεζα της Ελλάδας.

«Μόλις γίνω πρωθυπουργός, θα ζητήσω την παραίτησή του. Κι αν χρειαστεί θα τον διώξω από την κεντρική τράπεζα με φωνές και κλωτσιές», είπε τότε ο Αλέξης Τσίπρας, σύμφωνα με το απόσπασμα από το βιβλίο του πρώην ΥΠΟΙΚ.

Σύμφωνα πάντα με τα όσα αναφέρει στο βιβλίο του ο πρώην υπουργός Οικονομικών, μετά την τοποθέτηση του Αλέξη Τσίπρα ο Νίκος Παππάς εξήγησε ότι «υπάρχουν και πιο δραστικές λύσεις στο πρόβλημα».

Το σχόλιο του Άδωνι Γεωργιάδη

Ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας δεν άφησε ασχολίαστο το δημοσίευμα, και με ανάρτησή του στο twitter, απηύθυνε ερώτηση στον Νίκο Παππά.

«Νίκο Παππά, ο Γιάνης Βαρουφάκης είπε ότι εσύ ήθελες "πιο δραστικές λύσεις" από τις μπουνιές και κλωτσιές στον Γιάννη Στουρνάρα. Δηλαδή;» έγραψε χαρακτηριστικά. 

Αργότερα, μιλώντας στο ραδιόφωνο του Alpha 9,89 επανέλαβε: "Σπάω από το πρωί το κεφάλι μου να καταλάβω ποιες είναι οι πιο δραστικές λύσεις» και υποστήριξε ότι «η κυβέρνηση δεν σχολιάζει ποτέ τον Βαρουφάκη. Αυτοί φοβούνται ότι θα τους τα βγάλει με το κινητό. Αυτοί τώρα έχουν καταλάβει ότι ο Βαρουφάκης τα έγραφε όλα. «Ψεύτης; Πάρτε τώρα το ηχητικό» Αυτό φοβούνται και δεν μιλάνε».

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top