K. Mακρή: Νοσεί η κυβέρνηση στο ζήτημα της αποτελεσματικότητας

Τα προβλήματα δεν λύνονται όταν κρύβονται κάτω από το χαλί

«Kαι στην πολιτική, όπως στη ζωή όλα κρίνονται εκ του αποτελέσματος. Και η  κυβέρνηση πάσχει σοβαρά στην αποτελεσματικότητα» σχολίασε η Κάτια Μακρή στο σημερινό της σχόλιο στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star με την Μάρα Ζαχαρέα.   

Ανέφερε συγκεκριμένα η σχολιάστρια του Star:   

Στην Παιδεία: Πάει να κάνει μια αλλαγή και τελικα για να ειναι ολοι ευχαριστημενοι και η εκκλησια και ο Φίλης, δεν κάνει τίποτα ουσιαστικό. Μέχρι και οι τραγουδιστές αντί να το θεωρούν χαρά τους να ειναι στα σχολικά βιβλία, τελικά  διαχωρίζουν τη θέση τους.

Στην Υγεία:  Θέλουν να μας πείσουν ότι όλα ειναι τέλεια και μάλιστα με την παρουσία του στο υπουργείο βάζει ασπίδα ο πρωθυπουργος. Ο  κόσμος όμως πώς ειναι στα νοσοκομεία; Αν του λένε όλα ειναι τέλεια θα τον πείσουν ;

Στην ασφάλεια: Δεν ειναι η λύση του προβλήματος να κάνει κανείς τον τροχονόμο. Σήμερα τα σπάνε οι κουκουλοφόροι, αύριο κυκλοφορούν οι αστυνομικοί. Να σπάσουν τα άβατα θέλουν οι πολίτες – όχι ρύθμιση της κυκλοφορίας.

Κατέληξε στο σχόλιό της η Κάτια Μακρή:

«Σε κανένα πρόβλημα της καθημερινότητας η κυβέρνηση δεν θέλει να βάλει το μαχαίρι στο κόκκαλο. Και πραγματικά δεν ξέρω ποιος ειναι αστοιχείωτος και ποιος όχι. Ξέρω ότι τα προβλήματα πλέον μας στοιχειώνουν».  

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top