Ο Σπίρτζης ζητά παρέμβαση Εισαγγελέα για τον πανικό που προκαλούν οι σεισμολόγοι

Ο Πρωθυπουργός πάντως είπε χθες... «δεν ξέρουμε αν θα έχουμε άλλον ισχυρό σεισμό στη Λέσβο»

Ο Σπίρτζης ζητά παρέμβαση Εισαγγελέα για τον πανικό που προκαλούν οι σεισμολόγοι

Την παρέμβαση της εισαγγελέως του Αρείου Πάγου ζητά ο υπουργός Υποδομών και Μεταφορών Χρήστος Σπίρτζης, με αφορμή «τον πανικό και την αναστάτωση» που προκαλούν ορισμένοι σεισμολόγοι στους κατοίκους της Λέσβου.

Όπως αναφέρει ο κ. Σπίρτζης σε σχετική επιστολή του: «άτομα επικαλούμενοι την επιστημονική τους ιδιότητα, προβαίνουν δημοσίως σε ατεκμηρίωτες, αβάσιμες και ανακριβείς δηλώσεις και εκτιμήσεις [..] και δημιουργούν αδικαιολόγητο πανικό και αναστάτωση στους κατοίκους, πλήττοντας το δημόσιο συμφέρον και ζημιώνοντας περαιτέρω ανεπανόρθωτα την οικονομία των νησιών εν μέσω μάλιστα τουριστικής περιόδου».

Βέβαια, ο υπουργός Υποδομών τα βάζει με τους σεισμολόγους… αλλά για τα «μηνύματα» του Πρωθυπουργού ούτε λόγος. Χθες ήταν που ο Αλέξης Τσίπρας, όπως σας ενημερώσαμε στο star.gr, είπε στην Κορίνα Κρέτσου, την ώρα που την ενημέρωνε για την κατάσταση στη Λέσβο μετά τον φονικό σεισμό, ότι «το πρόβλημα είναι ότι δεν ξέρουμε αν θα έχουμε άλλον ισχυρό σεισμό». Μάλιστα, από τη Λέσβο, ο κος Σπίρτζης εκείνη την ώρα σε συνέντευξη τύπου, να μην υπάρχει καταστροφολογία και πως "το Μαντείο των Δελφών έχει κλείσει". 

Τώρα, τι μπορεί να σημαίνει αυτό... ; Μαξίμου και Υπουργείο Υποδομών δεν μιλάνε; 

Δείτε: Τσίπρας ο καθησυχαστικός! «Το πρόβλημα είναι ότι δεν γνωρίζουμε αν θα έχουμε κι άλλον ισχυρό σεισμό στη Λέσβο»

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top