Έντονο ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ για το χρέος σε Αθήνα, Ουάσινγκτον και Βρυξέλλες

Οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν πως υπάρχει κινητικότητα και στην Αθήνα αλλά και στο εξωτερικό

Καμπανάκια χτυπούν οι «53» του ΣΥΡΙΖΑ, όπως σας ενημερώσαμε νωρίτερα στο star.gr, οι οποίοι αφού ψήφισαν τα μέτρα, σε κείμενό τους άφησαν ανοιχτό και σενάριο ανασχηματισμού, αφού μίλησαν για αλλαγές σε πρόσωπα, αλλά και για αριστερή στροφή στη βάση του ΣΥΡΙΖΑ.

Οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν πως υπάρχει κινητικότητα και στην Αθήνα αλλά και στο εξωτερικό, όπως επιβεβαιώνει ο πολιτικός συντάκτης του STAR, Πέτρος Μποτσαράκος. Ο Πρωθυπουργός κάνει συσκέψεις με στενούς του συνεργάτες και βάζουν στο τραπέζι τα τελευταία δεδομένα για την αξιολόγηση και το χρέος, ενόψει του Eurogroup της Δευτέρας.

Ο Πιερ Μοσκοβισί έκανε δημόσια κάλεσμα στους εταίρους της Ελλάδας να λειτουργήσουν εποικοδομητικά και να καταλήξουν σε «συνολική» συμφωνία.

Θετικά μηνύματα όμως υπάρχουν και από την Ουάσινγκτον. Φαίνεται πως η Κριστίν Λαγκάρντ, μετά τη Σύνοδο των G7 στο Μπάρι, έχει αποκομίσει θετικά μηνύματα, ότι θέλουν και οι υπόλοιπες πλευρές να καταλήξουμε σε συμφωνία. Αυτό επιβεβαιώνει και ρεπορτάζ του Μιχάλη Ιγνατίου, στην ιστοσελίδα του.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top