Κ. Μακρή: Nέο κίνημα «δεν αντέχω, δεν πληρώνω!»

Τι ανέφερε για την μεγάλη ένταση στη Βουλή

Στη μεγάλη ένταση που επικρατεί στη Βουλή, αλλά και στην οδυνηρή πραγματικότητα για τους Έλληνες πολίτες αναφέρθηκε η Κάτια Μακρή στο σημερινό της σχόλιο, στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων με την Μάρα Ζαχαρέα. «Τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ  υποστηρίζουν σθεναρά τα μέτρα όλοι και σε ό,τι λέει η αντιπολίτευση απαντούν “ναι, αλλά φέραμε αντιμέτρα”. H ΝΔ σηκώνει τους τόνους,  “τόσο- όσο” όμως,  γιατί ξέρει ότι αν κληθεί να  κυβερνήσει θα τα υλοποιήσει όλα αυτά και δεν μπορεί να αλλάξει πολλά».

Όπως πρόσθεσε η Κ. Μακρή, αυτό που γίνεται στη Βουλή είναι πολυ μακριά  απο αυτό που συμβαίνει στην κοινωνία, αναφερόμενη  στην έρευνα που παρουσιάστηκε σήμερα  στη Θεσσαλονίκη, από το Πανεπιστήμιο της Μακεδονίας για τη φοροδιαφυγή.

«Οι επιστήμονες λοιπόν είπαν ότι η φοροδιαφυγή εχει σκαρφαλώσει στο 25% του ΑΕΠ, δηλαδή κοντά στα 40 δισ. ευρώ.  Οι 4 στους 10 μάλιστα τη θεωρούν δικαιολογημένη και την έχουν απο-ενοχοποιήσει» τόνισε για  τα αποτελέσματα της έρευνας» επισήμανε σχολιάστρια του Star για τα αποτελέσματά της.   

Σύμφωνα επίσης με αυτήν, το 82% θεωρεί ότι οι φόροι ειναι μη ανταποδοτικοί, το  77,1% λέει ότι είναι άδικη η κατανομή και το 72% ότι ειναι χαμηλή η ποιότητα των δημοσίων υπηρεσιών .

Κατέληξε στο σχόλιό της η Κ. Μακρή: «Aυτό είναι ένα αλλού τύπου κίνημα “δεν αντέχω να με φορολογούν συνέχεια, δεν πληρώνω”. Οι πολίτες νοιώθουν ότι έχουν ζοριστεί παρά πολυ  κι αν αυτό διευρυνθεί,  όλα αυτά τα υπερβολικά μέτρα που θα ψηφιστούν αύριο θα τιναχθούν στον αέρα. και μαζί και η οικονομία που ούτος η άλλως ειναι στην βαθειά κατάψυξη

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top