Τι γίνεται με τον Μουζάλα; Κι άλλος γραμματέας του υπουργείου Μετανάστευσης ΠΑΡΑΙΤΗΘΗΚΕ!

Μετά τον Οδυσσέα Βουδούρη

 Τι γίνεται με τον Μουζάλα; Κι άλλος γραμματέας του υπουργείου Μετανάστευσης ΠΑΡΑΙΤΗΘΗΚΕ!

Περίπου επτά μήνες... άντεξε στο πλευρό του Γιάννη Μουζάλα ο Τάσος Σαλτερής, ο οποίος παραιτήθηκε από την θέση του γενικού γραμματέα στο υπουργείο Μεταναστευτικής Πολιτικής.

Ο κύριος Σαλτερής είχε ορκιστεί γενικός γραμματέας υποδοχής, στις 24 Οκτωβρίου 2016, αμέσως μετά την αποχώρηση του προκατόχου του Οδυσσέα Βουδούρη. Ο τελευταίος είχε απομακρυνθεί τον Σεπτέμβριο, καταγγέλλοντας δημόσια τον Γιάννη Μουζάλα για κατασπατάληση πόρων, παράλληλο σύστημα διοίκησης γύρω από τον υπουργό και τεράστια καθυστέρηση στις προετοιμασίες για την καλύτερη λειτουργία των δομών φιλοξενίας.

Εκτός από τους κ.κ Οδυσσέα Βουδούρη και Τάσο Σαλτερή, τον Νοέμβριο του 2016 παραιτήθηκε και ο γενικός γραμματέας Μετανάστευσης, Βασίλης Παπαδόπουλος.

Αυτό που απομένει τώρα η δημοσίευση του σχετικού ΦΕΚ.

Την ίδια ώρα, πληροφορίες αναφέρουν πως ο κ.Σαλτερής ζήτησε την αποδέσμευσή του, ώστε να εργαστεί στο επιτελείο του αναπληρωτή υπουργού Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης, Χριστόφορου Βερναρδάκη. 

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top