Με αιχμές για Ελεγκτικό Συνέδριο και επίθεση σε Μητσοτάκη ξεκίνησε το μπρίφινγκ ο Τζανακόπουλος

«Απαράδεκτα θριαμβευτική και προκλητική η δήλωση του» είπε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος

Με αιχμές για τη Δικαιοσύνη, και συγκεκριμένα το Ελεγκτικό Συνέδριο, αλλά και σφοδρή επίθεση στον Κυριάκο Μητσοτάκη ξεκίνησε την ενημέρωση των πολιτικών συντακτών ο Δημήτρης Τζανακόπουλος, σχολιάζοντας την απόφαση για τους συμβασιούχους του ΟΤΑ.

«Δεν είναι η πρώτη φοράς που τέτοια φαινόμενα παρουσιάζονται επιδρώντας αρνητικά στο κύρος της Δικαιοσύνης, η οποία οφείλει να προστατεύει πρώτα και κύρια η ίδια τον εαυτό της από την προσπάθεια πολιτικής αξιοποίησης των αποφάσεών της» τόνισε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος.

Ο κ. Τζανακόπουλος έκανε λόγο για «θριαμβευτική και προκλητική δήλωση του προέδρου της αξιωματικής αντιπολίτευσης» που «έσφυζε από χαιρεκακία εναντίον των εργαζομένων-ομήρων που ο ίδιος και το σύστημα που υπηρέτησε, και συνεχίζει να υπηρετεί, δημιούργησε».

Σύμφωνα με τον ίδιο, η κυβέρνηση δεσμεύεται ότι:

- θα αναλάβει κάθε αναγκαία πρωτοβουλία, νομοθετική ή άλλη, για την καταβολή των δεδουλευμένων του συνόλου των συμβασιούχων στους δήμους

- θα συνεχίσει τον πολιτικό αγώνα με σεβασμό στο Σύνταγμα και το εργασιακό δίκαιο για την απαλλαγή χιλιάδων εργαζομένων από την ιδιότυπη ομηρεία που τους έχει βάλει το πελατειακό σύστημα ΝΔ-ΠΑΣΟΚ.

«Σύντομα το σύνολο του πολιτικού κόσμου θα κληθεί να πάρει σαφή θέση στο θέμα χωρίς περιστροφές» κατέληξε.

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top