Βερναδάκης: Η ΝΔ έχει πρόγραμμα ακραίας λιτότητας και διάλυσης του κοινωνικού κράτους

«Υπάρχει μια συμφωνία, είναι απολύτως οριοθετημένη»

Βερναδάκης: Η ΝΔ έχει πρόγραμμα ακραίας λιτότητας και διάλυσης του κοινωνικού κράτους

«Η κυβερνητική παραγωγικότητα το επόμενο διάστημα θα αυξηθεί κατακόρυφα και μέχρι τον Σεπτέμβριο τα αποτελέσματα θα είναι εντυπωσιακά» εκτιμά ο υπουργός Επικρατείας Χριστόφορος Βερναρδάκης προαναγγέλλοντας επισκέψεις του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα σε Υπουργεία για επιτόπια συνεργασία.

Ερωτηθείς για το εάν ανησυχεί για νέες καθυστερήσεις στη διαπραγμάτευση, ο υπουργός Επικρατείας απαντά: «Μα, δεν έχει πλέον νόημα οποιαδήποτε καθυστέρηση! Υπάρχει μια συμφωνία, είναι απολύτως οριοθετημένη, έχει ακυρωθεί από όλες τις πλευρές πλέον κάθε πρόσχημα καθυστέρησης».

Εξάλλου, όπως επισημαίνει, «ρύθμιση του χρέους και αντίμετρα δημιουργούν συνθήκες εξόδου από την επιτροπεία και την οικονομική κρίση χωρίς περαιτέρω λιτότητα».

Ο κ. Βερνάδακης, τέλος, επιτέθηκε στη ΝΔ, μιλώντας για πολιτικό σχέδιο ακραίας λιτότητας: «Βεβαίως ελλοχεύει ο κίνδυνος για νέα μνημόνια . Πρόκειται για τον κίνδυνο που εκπροσωπεί η νεοφιλελεύθερη ΝΔ και ο Κ. Μητσοτάκης. Είναι το πρόγραμμα της ακραίας λιτότητας, της διάλυσης του κοινωνικού κράτους και της ανακατανομής πλούτου υπέρ των πλουσίων» καταλήγει ο κ. Βερναδάκης.

 

Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top