Καυγάς ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ για το Άγιο Φως

Η κυβέρνηση προσπάθησε να χαμηλώσει τους τόνους χωρίς να αδειάσει τους βουλευτές της Κουμουνδούρου

Τρία 24ωρα πριν την αφή του Αγίου Φωτός που θα μεταφερθεί με το πρωθυπουργικό αεροσκάφος και τιμές αρχηγού κράτους στην Αθήνα, ο πολιτικός καυγάς ανάμεσα στον ΣΥΡΙΖΑ και τους ΑΝΕΛ καλά κρατεί.

Ο Πάνος Καμμένος μιλώντας στην κοινοβουλευτική του ομάδα σημάδεψε ευθέως την τάση του ΣΥΡΙΖΑ που τα έχει βάλει με το Άγιο Φως.

«Όσο θα είμαστε εμείς κυβέρνηση, θα το υποδεχόμαστε με  τιμές αρχηγού» είπε ο υπουργός Εθνικής Άμυνας.

Ο κυβερνητικός εταίρος του Αλέξη Τσίπρα επισκέφθηκε και τον Αρχιπίσκοπο Ιερώνυμο ο οποίος εμφανίζεται ιδιαίτερα ενοχλημένος από την στάση των κυβερνητικών βουλευτών.

Ο κ. Ιερώνυμος χαρακτήρισε βάτα όσους βάζουν πολιτικά εμπόδια στον Αλέξη Τσίπρα ,και έβαλε στο ίδιο τσουβάλι και τους δανειστές: «Βάτα είναι η τρόικα, ο Σόιμπλε, το ΔΝΤ, κι όλους εκείνους δεν τον βοηθούν να ξεπεράσει προβλήματα».

«Στο survivor του αντικληρικαλιστικού δήθεν προοδευτισμού, κάποιοι, που επιμένουν να μην αντιλαμβάνονται τον πολιτισμό και την ταυτότητα της πατρίδας μας, χλευάζουν ακόμα και αυτές τις άγιες ημέρες την πίστη της συντριπτικής πλειοψηφίας των Ελλήνων» δήλωσε εξάλλου ο εκπρόσωπος του Αρχιεπισκόπου, Χάρης Κονιδάρης.

Νέες φωτιές, πάντως, άναψε ο Δημήτρης Χατζησωκράτης από την Δημοκρατική Συμπαράταξη, ο οποίος εγκάλεσε τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ ότι ανέχονται την γραμμή Καμμένου για την βουλευτική καρέκλα.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top