Βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ ρωτούν τον Σκουρλέτη για τις «αυθαιρεσίες» των αστυνομικών

"Κατά καιρούς, απασχολούν τη δημοσιότητα περιπτώσεις για τις οποίες φαίνεται να υπάρχουν σοβαρές υπόνοιες παράνομης συμπεριφοράς"

Βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ ρωτούν τον Σκουρλέτη για τις «αυθαιρεσίες» των αστυνομικών

Ενημέρωση για τα αποτελέσματα που είχαν οι διενεργηθείσες Διοικητικές Εξετάσεις οι οποίες αφορούν σε περιστατικά «αυθαίρετης και παράνομης συμπεριφοράς» αστυνομικών, ζητούν με ερώτηση που κατέθεσαν στον υπουργό Εσωτερικών, 20 βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ.

Μεταξύ άλλων, στην ερώτησή τους οι βουλευτές σημειώνουν πως κατά καιρούς, απασχολούν τη δημοσιότητα περιπτώσεις για τις οποίες φαίνεται να υπάρχουν εκ μέρους ορισμένων αστυνομικών σοβαρές υπόνοιες αυθαίρετης και παράνομης συμπεριφοράς.

Όπως τονίζουν στην ερώτηση τους μέχρι να ολοκληρωθούν οι Προκαταρκτικές ή Ένορκες Διοικητικές Εξετάσεις (ΠΔΕ ή ΕΔΕ) απαιτείται μεγάλο χρονικό διάστημα, με αποτέλεσμα να μην γίνεται ευρέως γνωστό το αποτέλεσμα των Εξετάσεων και να δημιουργείται η εντύπωση αδράνειας.

Μεταξύ των βουλευτών που υπογράφουν την ερώτηση είναι η Αννέτα Καββαδία, ο πρώην υπουργός Παιδείας Νίκος Φίλης, η πρώην αναπληρώτρια υπουργός Παιδείας Σία Αναγνωστοπούλου και η πρώην αναπληρώτρια υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής Τασία Χριστοδουλοπούλου.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top