Έγγραφο «μπλέκει» την οικογένεια Σκουρλέτη με offshore στον Παναμά – Τι απαντά ο υπουργός

«Αυτοί που τα γράφουν είτε είναι φθηνιάρηδες που επιζητούν τα κλικ είτε κάποιοι που ενοχλούνται από την πολιτική μου παρουσία»

Έγγραφο «μπλέκει» την οικογένεια Σκουρλέτη με offshore στον Παναμά – Τι απαντά ο υπουργός

Έγγραφο σύμφωνα με το οποίο ο πατέρας του υπουργού Εσωτερικών Πάνου Σκουρλέτη, Βασίλης, φέρεται να είναι αντιπρόεδρος και συνιδιοκτήτης της offshore εταιρείας LARNAX COMPANIA MARITIMA S.A. με έδρα τον Παναμά, ήρθε στο φως της δημοσιότητας.

Το έγγραφο γράφει ως ημερομηνία καταχώρησης την 20 Ιουλίου του 1978.

Για το θέμα τοποθετήθηκε ο υπουργός Εσωτερικών, ο οποίος είπε πως όταν ενημερώθηκε για την «είδηση», έβαλε τα γέλια. 

«Εάν οι συντάκτες του ρεπορτάζ δεν είναι εντελώς φθηνιάρηδες που επιζητούν τα “κλικ” στις ιστοσελίδες τους, τότε κάποιοι ενοχλούνται από την πολιτική μου παρουσία, που ενδεχομένως τους χαλάει τη δουλειά» αναφέρει –μεταξύ άλλων- ο κ. Σκουρλέτης.

«Τις τελευταίες ώρες διακινείται στο διαδίκτυο μια “είδηση” που προσπαθεί να με εμπλέξει με κάποια offshore εταιρεία

Η δήλωση του υπουργού Εσωτερικών:

«Τις τελευταίες ώρες διακινείται στο διαδίκτυο μια “είδηση” που προσπαθεί να με εμπλέξει με κάποια offshore εταιρεία. Πέρα από το γεγονός ότι δεν έχω καμία απολύτως σχέση με τη συγκεκριμένη εταιρεία ή οποιαδήποτε άλλη, ούτε εγώ ούτε κανένα άλλο μέλος της οικογένειας μου, η πρώτη μου αντίδραση ήταν να βάλω τα γέλια. Βεβαίως είναι ενοχλητικό να αναφέρονται στο πατέρα μου ο οποίος έχει πεθάνει πριν 32 χρόνια, (προφανώς οι δαιμόνιοι ρεπόρτερ το αγνοούσαν).  Εάν οι συντάκτες του ρεπορτάζ δεν είναι εντελώς φθηνιάρηδες που επιζητούν τα «κλικ» στις ιστοσελίδες τους, τότε κάποιοι ενοχλούνται από την πολιτική μου παρουσία, που ενδεχομένως τους χαλάει τη δουλειά». 

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top