Τελικά ο ΣΑΠΕΝ ήταν απλώς… «μαρτυριάρης» - Το ΔΝΤ θα ζητήσει από τη ΝΔ να δεσμευτεί για τα μέτρα!

Τι δήλωσε σήμερα ο εκπρόσωπος του Ταμείου Τζέρι Ράις - Πρώτη ανάρτηση 16:59

Τελικά ο ΣΑΠΕΝ ήταν απλώς… «μαρτυριάρης» - Το ΔΝΤ θα ζητήσει από τη ΝΔ να δεσμευτεί για τα μέτρα!

Το ΔΝΤ ενδέχεται τελικά  να ζητήσει από την αντιπολίτευση  στην Ελλάδα να δεσμευτεί για την εφαρμογή των μέτρων της νέας συμφωνίας, πριν αυτή οριστικοποιηθεί, όπως δήλωσε σήμερα  ο εκπρόσωπός του Τζέρι Ράις!

 Όπως αποκαλύπτεται, ο υπουργός Οικονομικών Μισέλ Σαπέν, μάλλον ήξερε τι έλεγε όταν αναφέρθηκε προ ημερών στο ίδιο ζήτημα, αλλά απλώς βιάστηκε και αποδείχθηκε.. «μαρτυριάρης», ενώ απορίες προκαλεί πλέον το γεγονός ότι το ΔΝΤ διέψευσε αρχικά αυτό που ουσιαστικά επιβεβαίωσε σήμερα.            

Πάντως, ο Ράις συμπλήρωσε σήμερα ότι «ακόμη δεν βρισκόμαστε κοντά σε αυτό το στάδιο» ενώ  διέψευσε ότι το ΔΝΤ  πραγματοποίησε επαφές με κόμματα της αντιπολίτευσης.

Ανέφερε ακόμα ότι αν και στις συνομιλίες των Βρυξελλών με την Ελλάδα έχει επιτευχθεί  πρόοδος, υπάρχουν ακόμη διαφορές με την ελληνική κυβέρνηση στο συνταξιοδοτικό και τα εργασιακά, για τις οποίες  «θα απαιτηθεί περισσότερη δουλειά για να γεφυρωθούν».

Ο εκπρόσωπος του ΔΝΤ αρνήθηκε επίσης να κάνει οποιαδήποτε πρόβλεψη σχετικά με τον  χρόνο ολοκλήρωσης των διαπραγματεύσεων, καθώς όπως ανέφερε «κινούμαστε όσο πιο γρήγορα μπορούμε». 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top