Κεφαλογιάννη για κυβέρνηση: Φοβόμαστε μήπως η ιστορία αυτή τη φορά επαναληφθεί ως τραγωδία

«Μπαίνουμε σε διαδικασία για ένα τέταρτο πρόγραμμα»

«Είμαστε στο ίδιο έργο θεατές» είπε η Όλγα Κεφαλογιάννη μιλώντας στην εκπομπή LIVE U του STAR για την διαπραγμάτευση.

«Η ιστορία επαναλαμβάνεται ως φάρσα αλλά φοβόμαστε μήπως αυτή τη φορά επαναληφθεί αλλά ως τραγωδία» είπε η βουλευτής της ΝΔ, εκτιμώντας πως «πάμε για Μάιο στην καλύτερη όσον αφορά τη συμφωνία».

Η κα Κεφαλογιάννη τόνισε πως η καθυστέρηση στο κλείσιμο της αξιολόγησης δείχνει ότι η κυβέρνηση «δεν μπορεί να αντιληφθεί πως ο χρόνος που περνάει είναι εις βάρος της Ελλάδας και των Ελλήνων».

«Εμείς τους λέγαμε “κλείστε την αξιολόγηση μέσα στο 2016”. Tώρα είμαστε σε τροχιά εκλογών σε ολόκληρη την Ευρώπη και το συνολικό κλίμα είναι πιο αρνητικό για την Ελλάδα απ’ ότι ήταν πριν από λίγους μήνες» είπε η κα Κεφαλογιάννη, η οποία κατηγόρησε τους κυβερνώντες πως είναι πρόθυμοι να λάβουν όποιο μέτρο τους προταθεί «προκειμένου να κρατηθούν στις καρέκλες».

Η ίδια, εκτίμησε πως «οι παλινωδίες της κυβέρνησης για το αν θέλει το ΔΝΤ έχουν κάνει κακό στη διαπραγμάτευση» ενώ υπογράμμισε πως «μπαίνουμε σε διαδικασία για ένα τέταρτο πρόγραμμα, η κυβέρνηση έχει ήδη αποδεχτεί ότι θα συνεχιστεί το πρόγραμμα και μετά το 2018».

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top