Στα ύψη και πάλι η αντιπαράθεση ΝΔ - ΣΥΡΙΖΑ για το ταξίδι Τσίπρα στο Παρίσι

ΝΔ: Ο Τσίπρας ψεύδεται δημοσίως - ΣΥΡΙΖΑ: Αστειότητες τα περί μυστικής επίσκεψης-Πρώτη ανάρτηση 16:20

Συνεχίζεται η κόντρα μεταξύ ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ για το ζήτημα της επίσκεψης του πρωθυπουργού στο Παρίσι.   

Σχολιάζοντας τα όσα είπε σήμερα ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Δημήτρης Τζανακόπουλος για το ζήτημα, το Γραφείο Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, αναφέρει σε ανακοίνωσή του:  

 «Ο κ. Τζανακόπουλος ομολόγησε, σήμερα, ότι ως την μυστική επίσκεψη του κ. Τσίπρα στο Παρίσι, καμία σύμβαση δεν υπήρχε μεταξύ του ΟΔΔΗΧ και της Επενδυτικής Τράπεζας Ρότσιλντ.  Δεν βρήκε ούτε μια λέξη για να δικαιολογήσει γιατί ο κ. Τσίπρας πήγε στο Παρίσι με μυστικό τρόπο, ενώ χρησιμοποίησε το πρωθυπουργικό αεροσκάφος και γιατί συνάντησε μόνος του τα στελέχη της Επενδυτικής Τράπεζας».

 Το Γραφείο Τύπου της ΝΔ προσθέτει στην ίδια ανακοίνωση:

«Την ίδια στιγμή οι κ. Τσακαλώτος και Καμμένος συνεχίζουν να σιωπούν. Για άλλη μια φορά, ο κ. Τσίπρας συλλαμβάνεται να κάνει κρυφές ιδιωτικές συναντήσεις και να ψεύδεται δημοσίως».

ΣΥΡΙΖΑ: Αστειότητες σε επίπεδο παραληρήματος τα περί μυστικής επίσκεψης    

«Οι αστειότητες περί μυστικής επίσκεψης στο Παρίσι πλέον έχουν περάσει στο επίπεδο του παραληρήματος από την πλευρά της αξιωματικής αντιπολίτευσης», υποστηρίζει  από την πλευρά του ο ΣΥΡΙΖΑ, απαντώντας στην  ανακοίνωση της ΝΔ.

«Λογικό, αν σκεφτεί κανείς ότι ο αρχηγός του κόμματος, κ. Μητσοτάκης κρύβει το πόθεν έσχες της συζύγου του, λες και πρόκειται για προσωπικό δεδομένο, ενώ είναι εκ του νόμου υποχρέωσή του να το καταθέσει», προσθέτει ο ΣΥΡΙΖΑ.

Ο ΣΥΡΙΖΑ σημειώνει επίσης ότι  «το ερώτημα είναι πόσο ακόμα ο κ. Μητσοτάκης θα κρύβεται πίσω από τις ασυνάρτητες ανακοινώσεις του κόμματός του και τις δηλώσεις των στελεχών του».

ΔΕΙΤΕ επίσης: ΠΟΛΕΜΟΣ μεταξύ βουλευτών κυβέρνησης και αντιπολίτευσης για το ταξίδι Τσίπρα στο Παρίσι

Στα ύψη η κόντρα για ΟΔΔΗΧ-Ρότσιλντ! Νέα επίθεση από Άδωνι – Τι απάντησε ο Τζανακόπουλος

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top