Καυγάς ανάμεσα σε ΝΔ και ΕΡΤ με αφορμή δημοσίευμα για τη σύζυγο Μητσοτάκη

Το πολιτικό θερμόμετρο ανέβηκε στο κόκκινο!

Καβγάς ξέσπασε ανάμεσα στη ΝΔ και την ΕΡΤ με αφορμή την προβολή ρεπορτάζ για το πόθεν έσχες της Μαρέβας Μητσοτάκη όσο ήταν σε διάσταση με τον πρόεδρο της ΝΔ. Το πολιτικό θερμόμετρο ανέβηκε στο κόκκινο!

Η Νέα Δημοκρατία κατηγορεί ανοιχτά την ΕΡΤ ότι επιχείρησε να αποσιωπήσει τις αποκαλύψεις για το πρωθυπουργικό ταξίδι στο Παρίσι, ενώ αντίθετα δημοσιοποίησε ρεπορτάζ της εφημερίδας Documento του Κώστα Βαξεβάνη, όπου άφηνε υπονοούμενα ότι η διάσταση στην σχέση του Κυριάκου Μητσοτάκη με την σύζυγο του από το 2006 ως το 2011 μπορεί να ήταν τεχνητή για να αποκρύψουν την αγορά σπιτιού στο Παρίσι η οποία δεν δηλώθηκε στο πόθεν έσχες.

«Κι επειδή με προκαλείτε, χθες στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων της ΕΡΤ, είχε χρόνο για να την αθλιότητα του κ. Βαξεβάνη, του κ. Καλογρίτσα του κ. Παππά και του κ. Τσίπρα, που θίγουν την προσωπική ζωή του προέδρου της ΝΔ, δεν είχε θέσει για το πρωθυπουργικό αεροσκάφος, αυτή είναι η πραγματικότητα» είπε ο Διευθυντής γραφείου τύπου ΝΔ, Μακάριος Λαζαρίδης στην ΕΡΤ.

Ο ΣΥΡΙΖΑ ζήτησε να εξεταστεί το πόθεν έσχες του Κυριάκου Μητσοτάκη από την αρμόδια επιτροπή της Βουλής  και ταυτόχρονα να δοθεί πρόσβαση στα συμπεράσματα της εξεταστικής για τα δάνεια των κομμάτων και των μέσω μαζικής ενημέρωσης.

Η  ανακοίνωση ΣΥΡΙΖΑ

«Η επίθεση που εξαπέλυσε ο διευθυντής του Γραφείου Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, Μ. Λαζαρίδης, εναντίον των δημοσιογράφων της ΕΡΤ στην εκπομπή "Πρωινή Ζώνη", βάλλει ευθέως κατά της δημόσιας τηλεόρασης και της ελευθεροτυπίας»

Η ανακοίνωση της ΕΡΤ

«Η ΕΡΤ εγγυάται ότι οι προσκεκλημένοι μπορούν και θα μπορούν να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους, ακόμα και αν αυτή στρέφεται εναντίον της ΕΡΤ. Η στοχοποίηση δημοσιογράφων, σε κάθε περίπτωση, δεν ωφελεί τη δημοκρατία».

Η ανακοίνωση της ΝΔ

«Δεν είδαμε την ίδια ευαισθησία, όταν η κυρία Γιάμαλη ειρωνευόταν τον Πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας κ. Κυριάκο Μητσοτάκη. Δεν είδαμε καμία ευαισθησία, όταν οι κ. Ταγματάρχης και Τσακνής όριζαν συντονίστρια ενημερωτικής εκπομπής την κυρία Ακριβοπούλου, μόνιμη υβρίστρια της Νέας Δημοκρατίας και του Αρχηγού της».

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top