Θύελλα για τις δηλώσεις Ξυδάκη για την δραχμή

Αντιδράσεις από κόμματα της αντιπολίτευσης

Θύελλα για τις δηλώσεις Ξυδάκη για την δραχμή

Σωρεία αντιδράσεων προκάλεσε η δήλωση του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου του ΣΥΡΙΖΑ Νίκου Ξυδάκη, με την οποία άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο επιστροφής στη δραχμή.   

«H εκφορά λόγου του κ. Ξυδάκη ήταν σαν να πρόκειται για ένα απλό θέμα. Αυτό από μόνο του είναι εντυπωσιακό. Aυτό το  θέμα θέλει τεράστια προσοχή» σχολίασε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ Νίκος Δένδιας,  μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό «Παραπολιτικά».  «Αυτό το οποίο πρέπει να κουβεντιάζουμε, δεν είναι γενικά το θέμα αλλά τους κινδύνους από την επιστροφή στη δραχμή» τόνισε, ενώ πρόσθεσε ότι η συζήτηση αυτή τη στιγμή «κάνει τεράστια ζημιά στη χώρα και είναι εξαιρετικά επικίνδυνο».

Στη δήλωση του κ. Ξυδάκη αντέδρασε από πλευράς ΝΔ και ο τομεάρχης Εξωτερικών Γ. Κουμουτσάκος.   

«Μέρος της ιστορίας μας είναι και ο χορός του Ζαλόγγου. Υπάρχει λόγος να συζητήσουμε και για αυτό τώρα στη Βουλή;» τόνισε ο επικεφαλής του Ποταμιού Σταύρος Θεοδωράκης σε ανάρτησή του στο twitter.  

«Οι δηλώσεις του κ.Ξυδάκη περί δραχμής είναι απολύτως προκλητικές και επικίνδυνες. Μία απάντηση: Μην τολμήσετε!» ανέφερε σε δική του ανάρτηση στο twitter ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Δημοκρατικής Συμπαράταξης Ανδρέας Λοβέρδος.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top