Θεοδωράκης για αξιολόγηση: Είναι φανερό ότι στον Τσίπρα αρέσουν… οι επαναλήψεις!

«Προτίμησε την καθυστέρηση και τώρα μας έχουν βάλει ξανά το μαχαίρι στο λαιμό»

Θεοδωράκης για αξιολόγηση: Είναι φανερό ότι στον Τσίπρα αρέσουν… οι επαναλήψεις!

Αιχμές κατά του πρωθυπουργού για την καθυστέρηση του κλεισίματος της αξιολόγησης άφησε ο Σταύρος Θεοδωράκης, ο οποίος επισημαίνει πως με ευθύνη της κυβέρνηση η χώρα βρίσκεται και πάλι με το μαχαίρι στο λαιμό.

«Είναι φανερό ότι στον κ. Τσίπρα αρέσουν τα παλιά έργα, οι επαναλήψεις. Είχε όλο το χρόνο να ολοκληρώσει την αξιολόγηση ώστε να μην ζήσουμε ξανά σκηνές από το 2015, αλλά προτίμησε την καθυστέρηση και τώρα μας έχουν βάλει ξανά το μαχαίρι στο λαιμό. Ήδη ο κ. Σόιμπλε αναθερμαίνει τα σενάρια Grexit. Δεν θα του κάνουμε βέβαια το χατίρι και ελπίζω ότι δεν θέλει να του κάνει το χατίρι και ο κ. Τσίπρας» δήλωσε ο επικεφαλής του Ποταμιού, μετά τη συνάντηση που είχε με τον επικεφαλής του γραφείου προϋπολογισμού της Βουλής Παναγιώτη Λιαργκόβα.

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε στον απόηχο της τριμηνιαίας έκθεσης του γραφείου προϋπολογισμού της Βουλής για την πορεία της ελληνικής οικονομίας, η οποία κρούει τον κώδωνα του κινδύνου εξαιτίας των κυβερνητικών καθυστερήσεων στην ολοκλήρωση της αξιολόγησης.

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top