Κάτια Μακρή: «Ξυπόλητοι» στις ράγες! Τι δημιούργησε αυτό το μπάχαλο με τα τρένα

Το σχόλιο της δημοσιογράφου στο Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του STAR με τη Μάρα Ζαχαρέα

«Αθάνατο ελληνικό κράτος» ήταν το σχόλιο της Κάτιας Μακρή, στο Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του STAR με τη Μάρα Ζαχαρέα, σχετικά με την ταλαιπωρία που υπέστησαν οι επιβάτες του τρένου (στο δρομολόγιο από Αθήνα για Θεσσαλονίκη) εξαιτίας του χιονιά. Η δημοσιογράφος πρόσθεσε πως «θα ήταν κωμωδία, αν δεν είχαμε ακούσει από το ρεπορτάζ τους ανθρώπους να περιγράφουν την τραγωδία την οποία βίωσαν εγκλωβισμένοι μέσα στα χιόνια».

Η κ.Μακρή εξηγεί: «Ρώτησα να μάθω τι συνέβη, πώς έγινε αυτό το πράγμα που δεν το βλέπουμε συχνά σε καμία ευρωπαϊκή χώρα, δηλαδή να σταματούν τα τρένα από την κακοκαιρία. Μου είπαν λοιπόν ότι τα κλειδιά στις διασταυρώσεις των τρένων δεν είχαν θερμαινόμενες αντιστάσεις. Και δεν είναι από την εποχή του Τρικούπη όπως θα φανταστεί κανείς. Μέσα στην τελευταία 10ετία αγοράστηκαν, αλλά αγοράστηκαν χωρίς να προβλεφθεί μια κακοκαιρία. Εντάξει πες… αυτό δεν το προέβλεψαν».

Η δημοσιογράφος συνεχίζει: «Δεν έχουν ολοκληρωθεί τα έργα μέχρι τη Θεσσαλονίκη σε όλο το δίκτυο και μέχρι το Λιανοκλάδι πάνε οι ηλεκτροκίνητες μηχανές, μετά το Λιανοκλάδι πάνε οι ντιζελοκίνητες μηχανές. Χάλασαν οι ηλεκτροκίνητες αλλά προφανώς εφεδρικές έχουν για τις ντιζελοκίνητες. Πάει κι αυτό!»

«Αυτοί που το ήξεραν αυτό γιατί άφησαν τα τρένα να φύγουν, βλέποντας το 1 μέτρο χιόνι; Ήξεραν ότι δεν έχουν μηχανές, δεν έχουν αντιστάσεις, δεν έχουν τίποτα» διερωτήθηκε η Κάτια Μακρή και κατέληξε:

«Τώρα έχουμε τρεις Προέδρους Οργανισμών που ρίχνει ο ένας την ευθύνη στον άλλον, και τον υπουργό τον κ.Σπίρτζη να διατάζει ΕΔΕ για να δει ποιο κεφάλι θα πάρει… που κατά τη γνώμη μου θα έπρεπε να έχει πάρει όλα τα κεφάλια».

Τέλος, η Μάρα Ζαχαρέα σημείωσε πως «γι’ αυτές τις υπηρεσίες όλοι μας, όλοι οι Έλληνες πολίτες πληρώνουμε βουνό από φόρους».

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top