Μήνυμα Μητσοτάκη από την Ψέριμο στην Άγκυρα

Εξέφρασε την εκτίμησή του στην προσφορά των Ενόπλων Δυνάμεων

Μήνυμα Μητσοτάκη από την Ψέριμο στην Άγκυρα

Μήνυμα στην Τουρκία έστειλε ο πρόεδρος της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης κατά την επίσκεψή του στην Ψέριμο, ο οποίος πραγματοποιεί επίσης περιοδεία στην Κω.

Ο κ. Μητσoτάκης επισκέφθηκε στρατιωτικό φυλάκιο στο ακριτικό  νησί, από όπου δήλωσε ότι η Ελλάδα επιθυμεί καλές σχέσεις με την γειτονική χώρα, αλλά στο πλαίσιο του Διεθνούς Δικαίου και των Διεθνών Συμβάσεων:

Δήλωσε συγκεκριμένα ο κ. Μητσοτάκης:

«Σε αυτό εδώ το ακριτικό φυλάκιο, 9 στρατιώτες και ένας αξιωματικός κάθε μέρα υψώνουν την ελληνική σημαία. Εξασφαλίζουν την ασφάλεια, εγγυώνται την εθνική κυριαρχία της χώρας.

Θέλω εδώ, από την ακριτική Ψέριμο, για άλλη μια φορά, να στείλω ένα μήνυμα: Ότι η χώρα μας, η Ελλάδα, επιδιώκει πάντα σχέσεις καλής γειτονίας με την Τουρκία, πάντα στο πλαίσιο του Διεθνούς Δικαίου και των Διεθνών Συμβάσεων.

Και θέλω, με την ευκαιρία της επίσκεψής μου εδώ, στην ακριτική Ψέριμο, να συγχαρώ τους άντρες, τις γυναίκες των Ενόπλων Δυνάμεων. Ειδικά αυτούς που υπηρετούν στην ακριτική Ελλάδα. Να τους πω, για άλλη μια φορά, πόσο εκτιμούμε την προσφορά τους και πόσο όλη η ελληνική κοινωνία, τους περιβάλλει με την εμπιστοσύνη της».

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top