Θεοφάνεια και Πολιτικοί αρχηγοί: Τα μηνύματα και οι ύμνοι στην εκκλησία μέσω tablet!

Ευχές αλλά και αιχμές είχε η μεγάλη μέρα!

Mε ιδιαίτερη λαμπρότητα και κατάνυξη τελέστηκε σε κάθε γωνιά της χώρας η τελετή του Αγιασμού των Υδάτων και η κατάδυση του Τιμίου Σταυρού.

Τα μηνύματα και οι ευχές της πολιτικής και πολιτειακής ηγεσίας επικεντρώθηκαν στην ανάγκη για ενότητα προκειμένου να βγει η χώρα από τη κρίση, αλλά και στην αποφασιστικότητα για την προάσπιση των εθνικών μας θεμάτων.

Αναλυτικότερα… 

Μήνυμα ενότητας για την αντιμετώπιση της οικονομικής κρίσης, αλλά και την υπεράσπιση των εθνικών μας θεμάτων έστειλε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, μετά την τελετή Αγιασμού των υδάτων στην  πλατεία Δεξαμενής στο Κολωνάκι, όπως μεταδώσαμε και νωρίτερα στο star.gr.

Στη πλατεία Δεξαμενής όμως είχαμε για πρώτη φορά την χρήση της τεχνολογίας στο τελετουργικό της θειας λειτουργίας, καθώς οι ιεροψάλτες διάβαζαν τους ύμνους μέσα από τάμπλετ!

Ο Πρωθυπουργός παρακολούθησε τη λειτουργία των φώτων στην Αλεξανδρούπολη. Άφησε ένα περιστέρι, ενώ φόρεσε έναν χρυσό σταυρό στον τυχερό της ημέρας. Στο μήνυμα του αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στην πρόθεση της χώρας για φιλία και συνεργασία με όλους τους λαούς.

Στην ανάγκη να υπάρξει ενότητα και συλλογική προσπάθεια για την έξοδο από την κρίση, αναφέρθηκε στο μήνυμα του από τη Σαλαμίνα,   ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

«Εύχομαι το φως της ημέρας να ζεσταίνει τις καρδιές μας και να μας δείξει επιτέλους τον δρόμο της συνεννόησης», δήλωσε από την πλευρά της, η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ και επικεφαλής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, Φώφη Γεννηματά.

«Καλά μυαλά σε όλους μας, αν και φοβάμαι ότι μερικοί δεν διορθώνονται», είπε ο επικεφαλής του ΠΟΤΑΜΙΟΥ, κ.Σταύρος Θεοδωράκης

«Ο ίδιος ο λαός να φωτίσει τον μόνο ελπιδοφόρο δρόμο της πάλης, της συσπείρωσης με το ΚΚΕ, για να μπορέσει να ζήσει καλύτερα αυτός και τα παιδιά του», δήλωσε ο γγ του ΚΚΕ, κ.Δημήτρης Κουτσούμπας .

Ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων Βασίλης Λεβέντης επανέλαβε για ακόμη μια φορά την ανάγκη σχηματισμού οικουμενικής κυβέρνησης! «Κάνω έκκληση στον πρόεδρο της Δημοκρατίας να μαζέψει όλους τους πολιτικούς αρχηγούς για τη δημιουργία μια σοβαρής και μεγάλης κυβέρνησης», είπε χαρακτηριστικά. 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top